22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ANNE KIZ XANADU’DA

Xanadu Resort Otel, 10 Mayıs Anneler Günü için “Anne-Kız Xanadu'da” isimli çok özel bir paket program hazırladı

ANNE KIZ XANADU’DA

15 Nisan 2009 / 18:49

TURİZMİN SESİ


8-10 Mayıs tarihleri arasını kapsayan program, bu özel günde anne-kız baş başa unutulmaz bir kaçamak yapmak, annelerine farklı bir armağan sunmak isteyenler için eşsiz bir fırsat.

Turkuaz rengi Akdeniz sahilleri'nde Kubilayhan'ın yazlık sarayından esinlenilerek oluşturulan Xanadu Resort Hotel'in, büyüleyici antik mimarisi, çam ağaçları ve çiçeklerle bezeli bahçeleri ile şehir gürültüsünden ve stresinden uzaklaşıp anne-kız dinlendirici ve keyifli bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

Xanadu'da “mutluluk sarayı” konseptiyle oluşturulan Shang-Du Spa Merkezi'nin bu program dahilinde sunduğu paket ile anne-kızlar kendilerini huzurlu, keyifli ve yenilenmiş hissedecek. “Mistik İpek Yolu” bir İpek Yolu seyahatinin ruha ve bedene yaşatacağı tüm hisleri bir arada sunuyor.

Güllerle karşılanan anne-kızların Delüks Spa Suit'te 3 saat süren bu özel spa yolculuğu stres giderici ve zihni dinginleştirici özelliği olan Aromatik Sauna ile başlıyor, ölü deriyi yok eden detoks etkili peeling sonrası kısa bir duşun ardından sıcacık bitki çayınızla beraber yine bitkilerle demlenen enfes bir jakuzi keyfi ile bu spa keyfi sürüyor. Mistik İpek Yolu, yalnızca Shang-Du Spa'da uygulanan içinde beş farklı tekniği (Shiatsu, Acupressure, İsveç tekniği, Refleksoloji ve Thai masajı) barındıran Orient Express masajı ile sonlanıyor.
Delüks Spa Suit'te süren uygulamalar boyunca anne ve kızlarına dilerlerse kırmızı şarap ve meyve servisi yapılıyor ve bu unutulmaz spa deneyimi sonunda Türk lokumu ve sürpriz bir içecek ikram ediliyor.

Bu keyifli hafta sonu kaçamağında; birbirinden lezzetli menülerin sunulduğu özel yemekler, canlı müzik programları ve özel showlar da anneler ve kızlarını bekliyor…

Xanadu Otel'in bu paketi yıllarını bize adayan anneleri ruhen ve bedenen mutlu edecek en güzel armağan olacak…

Tel: 0 242 710 00 00 www.xanaduresort.com.tr

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.