23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

“ANNENİZİ BİZ MİSAFİR EDELİM”

Elite World Istanbul Hotel, 13 Mayıs 2012, Anneler Günü'nde annelerine güzel bir sürpriz yapmak isteyenlere bu anlamlı gün için çok özel program hazırladı

“ANNENİZİ BİZ MİSAFİR EDELİM”

01 Mayıs 2012 / 12:13

TURİZMİN SESİ


HABER MERKEZİ-Annenize, İstanbul'un merkezi Taksim'de konforu, ihtişamı, zarifliği, teknolojiyi 5 yıldızlı bir hizmetle birlikte sunan ayrıcalıklı bir dünyada keyifli saatler yaşatabilirsiniz..

 "Anneler Günü Yemeği”ne sizin eşliğinizde gelen anneler otelin misafiri olacak ve “Fit Life Spa & Health Center"dan 30 Ağustos 2012 tarihine kadar kullanılmak üzere bir günlük kullanım paketi ( hamam, fitness center, sauna, havuz) hediye kazanacaklar.

Canlı piyano müziği eşliğinde 12.00 - 16.00 saatleri arasında The Brasserie Restaurant'ta gerçekleşecek ve Executive Şef Aydın Gül tarafından hazırlanan Anneler Günü Özel Yemeğinde; Hoş geldiniz içkisi ( Şampanya ve Portakal suyu ), İspanyol Salatası ( Akdeniz yeşillikleri üzerine marine edilmiş deniz mahsulleri Karides, Ahtapot ve Kalamar ), Mini Midyeli Risotto, Izgara Dana Madalyon Veya Somon Şiş Izgara, Vanilyalı Dondurma eşliğinde Mini limonlu Cheesecake sunuluyor.

 Limitsiz çay-kahvenin ikram edileceği bu özel etkinlikte tüm aile fertleri ile bir arada olup keyifli zaman geçirebilirsiniz. “Anneler Günü Özel Yemeği” 65 TL olup ücretsiz ağırlanacak her annenin yanında en az iki yetişkinin ücretli yararlanması gerekmektedir.

Bilgi ve Rezervasyon için: 0212 313 83 83 dahili 8333
Adres: Şehit Muhtar Cad. No:42 Taksim, İstanbul - www.eliteworldhotel.com.tr  

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.