23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ANTALYA KARADENİZ'DE TANITILDI

Karadeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'nın ikincisi, Trabzon'da gerçekleştirilirken, Antalya Manavgat Kızılağaç Bölgesinde bulunan Club Nena, Fuara katılan tek Antalya oteli oldu

ANTALYA  KARADENİZ'DE TANITILDI

01 Aralık 2011 / 18:20

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-MANAVGAT


24 Kasım – 27 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Karadeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'nın ikincisi, Trabzon'da gerçekleştirilirken, Antalya Manavgat Kızılağaç Bölgesinde bulunan Club Nena, Fuara katılan tek Antalya oteli oldu. Açtığı stantta hem Antalya, hem bölge ve hem de Club Nena'nın tanıtımını yapan otel yetkilileri gösterilen ilgiden de son derece memnun olduklarını söylediler.

Fuara Trabzon Vali Yardımcısı Mustafa Halhal, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçü, TÜRSAB Karadeniz Bölge Başkanı Suat Gürkök, İran Büyükelçisi Bahman Hosseinpour, Trabzon Ticaret Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Çevre İlçe Kaymakam Ve Belediye Başkanları ile çok sayıda turizmci katıldı. Club NENA Yönetim Kurulu Başkanı Nevin Akçelik yaptığı açıklamasında, “ Club Nena olarak 2. Karadeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'na katıldık. Bölgemizden Fuara katılan tek Antalya oteli olduk. İç turizmin daha da hareketlenmesi adına kurulan bu tip fuarlara katılarak hem Bölgemiz Kızılağaç hem de otelimizi tanıtma fırsatı bulduk. Gösterilen ilgiden son derece memnunuz” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.