23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ANTALYA SKAL ÜYELERİ KEMER’DE TOPLANDI

Antalya Skal Üyeleri aylık yemekli toplantılarını, Majesty Otel Zincirinin Antalya Kemer'deki Majesty Kemer Beach Tatil Köyü'nde yaptılar.

ANTALYA SKAL ÜYELERİ KEMER’DE TOPLANDI

11 Haziran 2009 / 14:15

TURİZMİN SESİ


Antalya Skal kulübünün Haziran ayı yemekli toplantısı 10 Haziran günü Majesty Kemer Beach Tatil Köyü'nde düzenlendi. Turizm sektörünün Haziran ayı ile itibariyle son durumunun ele alındığı toplantıda Konuk Konuşmacı ATAV (Antalya Tanıtma Vakfı) Başkanı Nizamettin Şen, ATAV'ın son aylardaki çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Antalya Kongre Bürosu'nu (ACB) da bünyesinde bulunduran ATAV'ın, yaptığı temaslarla ICCA'ya (Uluslar arası Kongre ve Konferans Birliği) üye olduğunu, bu girişimden sektörün yararlanması gerektiğini vurguladı.

Nizamettin Şen, konuşmasında, “26-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenmiş olan Frankfurt IMEX fuarında Türkiye'nin Dünya Kongre Turizmi ve Incentive Turizminden çok az pay aldığını üzülerek gördüm. Yeterli bir kongre potansiyeline sahip olmamıza karşın, organizasyon ve yapılanma eksikliğimiz nedeniyle ağır, aksak ilerliyoruz. Kongre turizmini hem istiyoruz, ama hem de gerekli çabayı sarf etmiyoruz. Konuşuyoruz ama yerimizde sayıyoruz”, dedi.

“Sektörün ilgili tüm uğraş dallarının Kongre Turizmi amacıyla birlikte hareket edebilmesi için ICCA üyeliğinin önemli bir adım olarak görülmesi gerekir. Antalya Kongre Bürosu olarak İngilizce, hem CD, hem de kapsamlı bir Antalya Toplantı Rehberi / Meeting Planner Guide hazırladık ve kongre düzenleyenlerin kullanımına sunduk, fuarlarda dağıtımına başladık”, dedi.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.