22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ANTALYA’DA BAYRAM RİXOS’TA YAŞANIR

Rixos Hotels, Antalya’da Şeker Bayramı’nı renklendiriyor. Rixos Sungate, Yıldız Usmanova’yı sevenleriyle buluştururken, Rixos Premium Belek uçurtma festivaliyle çocukları eğlendiriyor

ANTALYA’DA BAYRAM RİXOS’TA YAŞANIR

09 Ağustos 2012 / 13:14

TURİZMİN SESİ


Rixos Hotels Şeker Bayramı’nı Antalya’yı tercih edenler için Rixos Downtown Antalya, Rixos Tekirova, Rixos Premium Belek, Rixos Sungate ve Rixos Lares’de birbirinden renkli ve eğlenceli  etkinlikler düzenliyor. Rixos Lares’te Ramazan Bayramı boyunca her gün farklı konseptte partiler misafirleri bekliyor. Havuz ve köpük partileri, Rixy Disco, Harem Dans Show ve daha bir çok eğlencenin yanı sıra her gün canlı müzik grubu sahne alacak. Rixos Lares, çocukları da unutmuyor ve  sadece çocuklara özel  bir karnaval düzenliyor.

Rixos Premium Belek’te Rixy izci kampından uçurtma festivaline, tren turlarından Havana partiye kadar her yaşa uygun birbirinden eğlenceli aktiviteler yer alıyor.

Geleneksel bayram eğlencesi
Eski bayramları yaşamak isteyenler için özel bir program hazırlayan Rixos Tekirova, bayram namazı ve bayram karşılamasının ardından İbiş, Nasrettin Hoca, Hacivat&Karagöz gösterilerini misafirleriyle buluşturuyor. Rixos Tekirova’da şıradan bozaya, şerbetten pamuk şekere kadar eski bayramlara özgü lezzetler de ikram ediyor.

Ramazan Bayramı Rixos Downtown Antalya’da her gün barbekü partisi düzenlenecek, banket alanda canlı müzik ile eğlence gün boyu sürecek. Her akşam 22:00’den itibaren Kalina Rest & Bar’da kareoke parti ile eğlence sabaha kadar sürecek. Rixos Sungate’te kareoke partiden köpük partiye kadar eğlence bayram boyunca sürecek. 26 Ağustos Pazar gecesi sahne alacak Azeri Sanatçı Yıldız Usmanova tatilcilere unutulmayacak bir müzik ziyafeti sunacak.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.