22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ANTALYA’DA KAR KEYFİ

Son dönem yağan karla birlikte, zirveye çıkan yerli yabancı çok sayıda turist bembeyaz Tahtalı'da “Kar “ keyfini yaşıyorlar

ANTALYA’DA KAR KEYFİ

22 Aralık 2011 / 12:12

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ- KEMER


Antalya kar keyfini “Olympos Teleferik “ile 10 dakika içerisinde çıktığı 2365 mt.deki Tahtalı dağı zirvesinde çıkarıyor. Son dönem yağan karla birlikte zirveye çıkan yerli yabancı çok sayıda turist bembeyaz Tahtalı'da renkli görüntüler oluşturuyorlar. Her gün Olympos Teleferik ile yüzlerce kişinin inip çıktığı zirvede havanın bulutsuz olması durumunda da ,konuklar eşsiz deniz ve doğa manzarasını karın ve muhteşem doğal atmosferin görüntüsünün keyfini , içeceklerini yudumlarken yaşıyorlar. Bu güzelliğin mutlaka yaşanması gerektiğini belirten, zirvede keyif yapan turistler, “Olympos teleferik ile 10 dakikada zirveye çıktık. Muhteşem bir kar manzarası ile karşılaştık. Bu güzellik mutlaka yaşanmalı” dediler.

İşte bu güzelliği yaşayanların yorumları:
Adil Çetgin ( Makine Yük. Müh ) - “İzmir'den senelerdir Antalya'ya gelirdik. Buraya hiç gelmemiştik. Burasının bu kadar güzel olduğunu tahmin etmemiştik. Antalya'daki arkadaşlarımızın mutlaka burasını görmemiz gerektiğini söylemeleri üzerine buraya geldik. Kar görmek Antalya için farklı bir duygu. Bu güzelliği herkes yaşamalı” Sermin Çetgin ( Fizikçi ) – “ İzmir'den geliyoruz. Burası bizler için çok enteresan geldi. Burasının karlar içinde olması çok değişik bir manzara” Umutcan Öncü ( Öğrenci ) – “ Ben Antalya'dan geliyorum. Tahtalıya çıktım. Burası çok güzel ve herkes burayı görmeli. Antalya'da yaşarken daha önce bu kadar dolu dolu hiç kar görmemiştim. İlk defa bu kadar kar gördüm”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.