29 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

ANTALYA’DA TÜRSAB 2021 TURİZM KONGRESİ KASIM’DA ANTALYA’DA DÜZENLENECEK

TÜRSAB 2021 Turizm Kongresi 19-21 Kasım’da Antalya Belek’te, Pine Beach Otel’de düzenlenecek

Antalya’da   TÜRSAB 2021 Turizm Kongresi Kasım’da Antalya’da Düzenlenecek

25 Ekim 2021 Pazartesi 11:40

TURİZMİN SESİ


İSTANBUL-Etkinliğin altın sponsoru Hotel Runner iken Tatil Sepeti de sponsorlar arasında yer almakta. Turizm Kongresi ile Erken Rezervasyon Lansmanı bir arada gerçekleşecek. 

tursab-2021-turizm-kongresi.jpg

TÜRSAB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hasan Eker; “TÜRSAB olarak bir kongre düzenlemeye karar verdik. Ortak akılla turizm paydaşlarıyla masaya yatırmaya karar verdik. Kongrenin bir çok amacı var. 19-21 Kasım’da Belek’te Pine Beach Otel’de birincisini düzenleyeceğiz. Kongremizin ilk gününde kongreyle birlikte Antalya’da erken rezervasyon kampanyasını da başlatacağız. Sektör duayenlerinden görüş aldık ve herkesin dahil olduğu bir kongre programı hazırladık. Konaklama konusuna yer verdik, yurt dışında Türkiye turizminin en büyük pazarlarının birlik başkanlarını da davet ettik görüşlerini alacağız. İç turizm panelinde tur operatörleri, havayolları panelinde havayolu paydaşlarıyla bir arada olacağız. Üyelerimizin kişisel gelişimine yönelik paneller de gerçekleştirilecek. Çok zengin bir program yaptık. Tüm katılımcılarının birbiriyle tanışmasını sağlayarak, işbirliklerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Kongrenin bir diğer amacı iş ortaklarımız ve partnerlerimizle bir arada olmak. Kongrede sosyal erkinlikler de planlıyoruz. 3 gün boyunca sürecek. Bu kongrenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

tursab-2021-turizm-kongresi-001.jpg

Hotel Runner Satış ve İş Geliştirme Direktörü Rıza Kaynak; “Etkinlik önümüze geldiğinde çok heyecanlandık. TÜRSAB bünyesi altında yapılan ilk etkinlik. Hotel Runner olarak 10 yıldır sektöre katma değer katıyoruz. Hotelleri dijitalleştiriyoruz ama acentalarında dijitalleşmesi iyi olacak. Türkiye turizmi özelinde bizim çok büyük hedeflerimiz var, bu projeye destek vermekten büyük onur duyarız. Envanterlere dijital ulaşma sorunu mevcuttu ve offline çalışılıyordu. Dijitalleşme ile acentalara fayda sağladı. Bugün yaklaşık 23 acenta bu sisteme entegre ve hızlı cevap alabiliyorlar. Diğer acentaların da bu sisteme dahil olması ve aynı imkana dahil olması mümkün olabilir. Hotel Runner olarak destek vermekten mutluluk duyduğumuzu belirtir, emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

tursab-2021-turizm-kongresi-002.jpg

Tatil Sepeti Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz; “Yaratıcı ilklere katılmaktan gurur duyuyoruz. Turizm sektörünün pandemi ile birlikte yeniden şekillenmeye başladığı bu dönemde değişen tercihleri, karşılıklı ihtiyaçları sorgulayabileceğimiz bir ortamın yaratılması faydalı oldu. Tatil sepeti olarak içerisinde yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Tekrar hayırlı olmasını ve kalıcı, sürekli olmasını diliyorum. Biz de elimizden geldiği sürece destek olmaya çalışacağız” dedi.

tursab-2021-turizm-kongresi-003.jpg

TÜRSAB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hasan Eker; “Sponsorluk destekleri kongreye kadar devam edecek. Kongre içerinde akademisyenlerde yer alacak. İsterdik ki tüm konular olsun ama 2 gün olduğu için bir çok konuyu ele alamadık. Her sene farklı konuları ele alacağız. Güzel bir program planladık. Antalya’da yapma nedenimiz ise bir kamp havasında geçmesiydi. Sponsorlarımızı tekrar teşekkür ederiz” dedi.

c6769054-4769-42d2-b73b-9c47cd7243d1.jpeg

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Osman Tolga Gencer; “TÜRSAB tarihinde ilk defa turizm kongresi yapılıyor. Biz böyle bir ortam istiyorduk. Sponsorlarımızın desteği ve Birliğimiz ile bunu hayata geçiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.