22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ANTALYA’DAN ÇIKIŞLI ENDÜLÜS TURU

INTRA TOURS-DMC / INAIR Aviation&Brokerage, Antalya'dan direkt çıkışlı Sevilla uçuşu ile Endülüs Turu organize ediyor

ANTALYA’DAN ÇIKIŞLI ENDÜLÜS TURU

06 Kasım 2009 / 13:32

TURİZMİN SESİ
04 Aralık 09 Sevilla gidiş - 08 Aralık 09 Sevilla dönüş olarak Onur Havayolları özel charter uçuşu ile organize edilen Endülüs turu,Gidiş-dönüş uçak bileti, 4* merkezi otellerde BB konaklama, Havalimanı-otel/otel-Havalimanı transferleri, Panoramik Sevilla turu, Profesyonel Türkçe rehberlik hizmeti, havalimanı vergileri ve seyahat sağlık sigortası dahil 349.-Eu..

Satış ve Pazarlama müdürü Yeliz Çimen bundan sonra INTRA TURIZM grubunun gerceklestireceği özel charter uçuşları ile başta Ispanya ve Italya turları olmak üzere Antalya çıkışlı turlar organize etmeye devam edeceklerini ve 04 – 08 Aralık 2009 tarihlerinde Istanbul'dan Ispanya'nın Barcelona, Madrid, Sevilla, Malaga, Santiago, Palma De Mallorca ve Valencia şehirlerine de özel charter seferleri olduğunu belirtti.
INTRA TURIZM Grubu içinde 1998 yılında kurulan INAIR Aviation & Brokerage (şirketi), turizm sektörü için çeşitli havacılık hizmetleri vermektedir.

Charter uçak kiralama, spot ve zincir charter seferleri düzenleme, özel uçak, Hava Taksi, Hava Ambulansı ve Helikopter kiralama alanlarında da hizmet veren ''Inair Aviation & Brokerage'', kapalı seyahat grupları, incentive gruplar, fuar organizasyonları, outgoing operasyonları için de komple veya koltuk bazında spot ve zincir charter seferleri düzenlemektedir.

INTRA TOURS-DMC ve INAIR Aviation&Brokerage, başta Türkiye ile Italya, Ispanya, Portekiz ve Yunanistan ülkeleri arasında olmak üzere dünyada tüm destinasyonlara yönelik hizmet sunmaktadır.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.