22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ANTALYA’YI FOTOĞRAFLAYAN ADAM

Dönmezer 20 binin üzerinde oluşturduğu Bölgenin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerden oluşturduğu fotoğraf arşivini başta Kültür ve Turizm Bakanlığı olmak üzere bölgedeki otellere talep doğrultusunda veriyor

ANTALYA’YI FOTOĞRAFLAYAN ADAM

06 Haziran 2013 / 10:43

TURİZMİN SESİ

Halil ÖNCÜ-KEMER
Kültür ve Turizm Bakanlığına çok sayıda fotoğrafı ile destekte bulunan Fotoğraf Sanatçısı Muhammet Dönmezer, çekimlerini sürdürüyor. Bölgenin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini kendisine ait hazırladığı karavanı ile dolaşarak fotoğraflayan sanatçı Dönmezer, arşivinde bulunan fotoğrafları bölgedeki otellere de sunarken talep karşılığında veriyor. Oteller ise bölgeye ait bu fotoğrafları otellerin lobisi ve odlarına asarak tanıtımlar yapıyorlar.Halen Kemer bölgesinin fotoğraf arşivini yenileme çalışması yapan Muhammet Dönmezer yaptığı açıklamasında, “ Yaklaşık 30 yıldan bu yana elimde fotoğraf makinem ülkemizin dört bir yanında ekolojik, arkeolojik ve doğal güzelliklerini fotoğraflıyorum.
 
Bu arada gelen talepler doğrultusunda profesyonel ekip ve ekipmanlarımız ile de otellerimizin fotoğraflandırma çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Gösterilen ilgi için teşekkür ediyorum. Şu anda halen arşivimizde Antalya’nın Gazipaşa-Kaş arasına kadar olan bölgesinin yaklaşık 20 binin üzerinde fotoğrafı arşivimizde bulunuyor. Kültür ve Turizm Bakanlığımıza da çok sayıda imaj fotoğrafımızı verdik ve bu fotoğraflarımız gerek yurt içi gerekse de yurt dışında bir çok fuarda ve tanıtım materyalinde yer aldı. Halen Kemer bölgesinde kendimize ait oluşturduğumuz karavanamız ile gece gündüz demeden fotoğraflandırma çalışmalarına devam ediyoruz” dedi.
www.muhammetdonmezer.com 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.