22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ANTİK HOTEL’DE EZGİLER SERGİSİ

Güzin Tangör, 21 Kasım – 22 Aralık tarihleri arasında, Antik Hotel –Antik Cisterna Sergi Salonu'nda, “Ezgiler” adlı resim sergisinde yapıtlarını sergiliyor

ANTİK HOTEL’DE EZGİLER SERGİSİ

17 Kasım 2009 / 13:33

TURİZMİN SESİ


Ressam Güzin Tangör, 24 yıllık sanat süresi içinde,belirgin konstruktif yapısı, renk kromasını kullanmasındaki becerisi, müzikal cümlenin gereksinimi olan ritim olgusunu dar bir espas anlayışı içinde çeşitlenen valör sıçramaları ile zenginleştirmesi ve plastik düzen adına taviz vermez tutumu ile dikkat çekiyor.

Sanatçı bir ailenin içinde yetişmesinden dolayı, tuvallerinde çoğunlukla müzik ve enstrümanlar temalarını işlemiştir. Bunun yanı sıra, kapılar ve anahtarlar da ilgisini çeken konular arasındadır. Bugüne kadar, 8 kişisel olmak üzere, birçok karma sergiye katılmış olan ve aynı zamanda bir arkeolog olan Güzin Tangör, 4. yy'dan günümüze kalan tarihi Bizans Sarnıcı'nda sergi açmanın heyecanını ve keyfini yaşamaktadır.



21 Kasım 2009 Cumartesi günü 17:00 - 20:00 arasında, tarihin ve sanatın buluştuğu, yerin 12 metre altındaki 1500 yıllık Geç Roma-Erken Bizans (MS 450-500) sarnıcının üzerine inşa edilmiş Antik Hotel-Antik Cisterna Sergi Salonu'nda yapılacak olan, Güzin Tangör “Ezgiler” resim sergisi açılış kokteyline, Sizleri de bekliyoruz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.