23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

AQUA FANTASY HOTEL SEZONU AÇTI

Aqua Fantasy Hotel Genel Müdürü Haluk Alay, yeni sezonda otelin geniş yurt dışı portfoyüne, Alman turistlerin de eklendiğini belirtti

AQUA FANTASY HOTEL SEZONU AÇTI

21 Mart 2011 / 20:47

TURİZMİN SESİ


İZMİR- Kuşadası-Selçuk arasındaki Pamucak Oteller Bölgesi'nde bulunan Aqua Fantasy Hotel&SPA yeni turizm sezonunu açtı. Türk turizminin son yıllarda hizmete giren en önemli tesislerinden birisi olan ve ülkemizin yatak kapasitesi en yüksek oteli unvanı da elinde bulunan Aqua Fantasy Hotel, TUI'nin, müşteri memnuniyetini belirlemek için yaptığı anketlerde, son iki yıl üst üste “Splash” katagorisinde, dünyanın en iyi oteli seçiliyor. 868 odası bulunan Aqua Fantasy Hotel, birisi Aquaparklı olmak üzere 2 kapalı havuzu, açık yüzme havuzları, 1000'er kişilik iki ayrı ana restoranı, 5 farklı A La Carte Restoranı ve tam kapasite ile çalışan SPA bölümü ve 5 bin kişilik aquaparkı ile turizm sektörünün önemli tesisleri arasında yer alıyor.

Çocuklara yönelik özel aktiviteleri de olan Aqua Fantasy Hotel'de, çocuk menüsü, çocuk oyun alanları, çocuk animasyonları, atlıspor kulübü, bowling salonu da bulunuyor. Aqua Fantasy Genel Koordinatörü Aşkın Altıparmak, “Kış sezonunu personelimiz için düzenlediğimiz eğitim faaliyetleri ve su parkına yaptığımız yeni yatırımları tamamlamakla geçirdik. Hazırlıklarımızı tamamladık, eksikliklerimizi giderdik. Türk turizminin bu sezonun hareketli bir yıl geçireceğini düşünüyoruz. Su parkımızı ise Nisan ayı içerisinde açacağız” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.