22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ARAP TURİSTLER İSTEDİ ODALAR BÜYÜDÜ

2012 yılına yüksek taleple giren Elegance Resort Hotel, şuan inşaatı süren ve Mayıs ayında görkemli bir törenle açmayı planladığı ek binadaki 60 odayı, geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği soft opening ile hizmete sundu

ARAP TURİSTLER İSTEDİ ODALAR BÜYÜDÜ

02 Mart 2012 / 07:59

TURİMİN SESİ


Bora ÖZGEN
İstanbul(TURİZMİN SESİ)-
Yalova'nın turizmde özlediği günlere geri döndüğünü, son yıllarda yurtiçinin yanı sıra Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere Avrupa ülkeleri ve diğer pazarlardan turist aldıklarını ifade eden Elegance Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgür Özevin, “Kentimize olan ilgi ve talep yüksek.

Bu nedenle grup olarak, 2011 yılını yatırım yılı ilan ettik ve mevcut kapasitemizi 2'ye katlamak için ek yatırıma başladık. Yapmakta olduğumuz yaklaşık 10 milyon dolar yatırım ile, oda sayımızı 120'ye yatak kapasitemizi 276'a çıkartmış olduk. Yatırımın ilk etabı olan odalar bölümü bitti. Şuan 2'ci etap olan, kaydırakyüzme havuzları, SPA merkezi, peyzaj alanları gibi düzenlemeleri yapıyoruz” diye konuştu.

Arap turistin talebiyle, odalar en az 35 metrekare oluyor
Yalova'ya, Arap turistlerin yoğun talebinin olduğunu kaydeden Özgür Özevin, aileleriyle gelip uzun konaklama yapan Arapların; büyük metrekaresi olan, balkonu bulunan odaları tercih ettiğini ve bu nedenle de oteldeki tüm odaların 35 metrekare ve üzerinde olduğunu söyledi. 11 yıldır hizmet veren otelde, her bir odanın suit oda gibi dizayn edildiğini anlatan Özgür Özevin, aynı zamanda aile odalarının bulunduğunu belirtti. Tarihçilerin, Osmanlı İmparatorluğu'nun kurulduğu bölge olarak Altınova Bölgesini gösterdiğini de hatırlatan Özgür Özevin, bu nedenle ek binadaki görkemli balo salonuna Ottoman adını verdiklerini ifade etti.

İstanbulluları, hafta sonları Yalova'da ağırlayacağız
Planlanan 3. köprü ile İstanbul'dan Yalova'ya ulaşımın çok daha kısa sürede olacağını kaydeden Özgür Özevin, şunları söyledi:
“Yalova'mız, deniziyle, yeşiliyle, 4 bin yıllık termal sularıyla, yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini çekiyor. Gündemde olan 3. köprünün yapılmasıyla, İstanbul ile Yalova arasındaki mesafe kısalacaktır. Böylece Yalova'mız; İstanbulluların arka bahçesi olup, İstanbulluların stresten uzaklaşıp, doğayla iç içe olabilecekleri bir turizm cennetine dönüşecektir. Yerli ve yabancı tüm misafirlerimizi, Yalova'nın güzelliklerini yaşamaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.