22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ARBELLA MAKARNA FOTOĞRAF YARIŞMASI

Arbella Makarna'nın düzenlediği sanat ile lezzeti buluşturan 'en lezzetli' fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı

ARBELLA MAKARNA  FOTOĞRAF YARIŞMASI

19 Ocak 2010 / 14:38

TURİZMİN SESİ


Katılımın yoğun olduğu yarışmada; jürinin Afiyetle Birlikte Yemek, Tarladan Mutfağa, Makarna ve Hayat kategorilerinde yarışan fotoğraflar arasında seçim yapması güç oldu. Sonuçta Afiyetle Birlikte Yemek kategorisinde başarı ödülünün sahibi Eyüp Karakuş olurken, Yılmaz Topçu mansiyon aldı.

Tarladan Mutfağa kategorisinde ise başarı ödülü Tacettin Yüksel'e, mansiyon ise Ali Altın'a verildi. Makarna ve Hayat kategorisinde de başarı ödülünü Meral Candan alırken, Tacettin Yüksel de mansiyonla ödüllendirildi.

Yarışma ödüllerinin sahiplerini bulduğu ve fotoğraf sergisinin de açılışının gerçekleştiği ödül töreni Mersin Fotoğraf Derneği'nde gerçekleştirildi.

Makarnayı seven, fotoğraf çekmekten zevk alan ve hayatın tadını kendi vizöründen yansıtmak isteyen herkesin katılımına açık olan Arbella Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın ilki bu yıl gerçekleştirildi. Yarışma önümüzdeki yıllarda da gelenekselleştirilerek, sürdürülecek.

Arbella Makarna Genel Müdür Yardımcısı Nihan Tiryakioğlu, yarışmayla ilgili şunları söyledi:

“Arbella Makarna olarak eğitim, kültür ve sanata büyük önem veriyoruz ve Mersin'de bu bağlamda çok sayıda etkinliği destekliyoruz. Hayatın anlamını, paylaşmanın keyfini artırmaya çalışan bir marka olarak, sanatın hayatlarımız için taşıdığı önemi çok iyi biliyoruz. Bundan sonra da bu keyifli anları artırmaya, sanata ve hayata yatırım yapmaya devam edeceğiz.”

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.