29 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

ARİŞ PIRLANTA, YENİ KOLEKSİYONU “CHAKRA”YI, DÜZENLEDİĞİ KEYİFLİ BİR YOGA ETKİNLİĞİ İLE TANITTI

Ariş Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş ile Ariş Satış ve Pazarlama Direktörü Eda Güzeliş’in de katıldığı yoga etkinliği, tecrübeli Yoga Eğitmeni Çağla Güngör önderliğinde gerçekleştirildi

Ariş Pırlanta, yeni koleksiyonu “Chakra”yı, düzenlediği keyifli bir yoga etkinliği ile tanıttı

06 Kasım 2019 Çarşamba 20:03

TURİZMİN SESİ


Türk mücevher sektörüne ‘İlk’lere imza atarak yön veren ve 113 yıllık deneyimiyle sektörün en köklü kuruluşlarından biri olan Ariş Pırlanta, yeni koleksiyonu “Chakra”yı, düzenlediği keyifli bir yoga etkinliği ile tanıttı. Ariş Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş ile Ariş Satış ve Pazarlama Direktörü Eda Güzeliş’in de katıldığı yoga etkinliği, tecrübeli Yoga Eğitmeni Çağla Güngör önderliğinde gerçekleştirildi.

aris-yonetim-kurulu-baskani-kerim-guzelis-ile-aris-satis-ve-pazarlama-direktoru-eda-guzelis-2.gifTürk mücevher sektörüne ‘İlk’lere imza atarak yön veren ve 113 yıllık deneyimiyle sektörün en köklü kuruluşlarından biri olan Ariş Pırlanta, yeni koleksiyonu “Chakra”yı, düzenlediği keyifli bir yoga etkinliği ile tanıttı. Ariş Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş ile Ariş Satış ve Pazarlama Direktörü Eda Güzeliş’in katılımıyla, gerçekleştirilen toplantıda, tecrübeli Yoga Eğitmeni Çağla Güngör de çakraların önemi ve insanlar üzerindeki etkilerini anlattı. 

Fark yaratan koleksiyonların öncüsü

Yoga etkinliği öncesinde Ariş Pırlanta ve Chakra Koleksiyonu hakkında bilgi veren Kerim Güzeliş, 113 yıllık deneyimlerinin yanı sıra sektöre de ilkleri kazandıran bir marka olarak öncü konumunda olduklarını söyledi. Bugüne kadar fark yaratan birçok koleksiyona imza attıklarını da söyleyen Güzeliş şunları aktardı:

“Marka olarak sektöre yön verirken, global anlamda da tüm yenilikleri, trendleri yakından takip ediyoruz. Bugüne kadar pırlantanın ışığını özel bir teknikle kat kat artıran Miracle, parmak izinin altın üzerine uygulanarak kişisel mücevher haline getirildiği Parmak İzi, doğada bulunan yaprakların dokusunun birebir işlendiği Yaprak ve Meleklerin Işığı gibi koleksiyonlarımızın yanı sıra yine çok önemsediğimiz Semboller – Chakra koleksiyonumuzu sizlerle buluşturuyoruz.  Koleksiyonumuz, insan bedenindeki 7 ana çakranın sembollerinden oluşuyor. Bu semboller, insan bedenindeki dairesel enerji merkezlerini temsil ediyor. Çakralarımız tamamen açık olduğunda vücudumuzdaki enerji serbestçe dolaşır. Böylece mutlu ve huzurlu yaşamın keyfini çıkarabiliriz.”

Evrensel yaşam enerjisi Prana
Kerim Güzeliş’in Chakra Koleksiyonu ile ilgili verdiği bilgilerin ardından, insan vücudundaki çakraları temizlemeye yönelik keyifli bir yoga aktivitesi gerçekleştirildi. Tecrübeli Yoga Eğitmeni Çağla Güngör, yoga çalışması öncesinde katılımcılara çakraların insan üzerindeki etkilerini anlattı. Güngör şu bilgileri verdi: “Çakra merkezlerinin asıl amacı, sürekli girdaplar şeklinde dönen evrensel yaşam enerjisi pranayı özümsemek ve dağıtmaktır. Evrensel yaşam enerjisi, bedenimize çakra merkezleri aracılığı ile girebilir. Her bir çakra merkezi farklı bir enerjinin bedene giriş kapısıdır. Bu nedenle çakralar tıkandığında bizim için gerekli olan enerji bedene giremez dolayısıyla fiziksel ve psikolojik dengesizlikler ve hastalıklar baş gösterir.

Sağlıklı bir sistemde çakralar birbirleri ile iletişim halinde çalışır, birbirlerini destekler, etkiler ve sürekli bilgi paylaşımda bulunur. Duygularımız ve zihinsel düşünceler ile oluşan enerjiyi, çakra merkezleri toplayarak diğer çakra merkezlerine, tüm bedene ve önemli organlara aktarırlar.” Çakralara yönelik bilgilendirmenin ardından, vücudumuzda bulunan 7 ana çakranın açılmasına yardımcı olmak için yapılan yoga ile etkinlik sona erdi.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.