22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ARMAĞAN YENİCE SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Armağan Yenice Özel Çağıner Hastanesi’nde Ünlülerin doktoru Uzm. Dr Sinan Kılıç’a gelerek sağlık kontrolünden geçti

Armağan Yenice Sağlık Kontrolünden Geçti

19 Aralık 2014 / 12:53

TURİZMİN SESİ

Yoğun çalışma temposu içinde sağlığını ihmal eden TRT Türk sanat müziği sanatçısı genç ve yakışıklı Armağan Yenice  Özel Çağıner Hastanesine gelerek sosyetenin doktoru Uzm. Dr. Sinan Kılıç tarafından kontrolden geçti.  Özel Çağıner Hastanesi’nde yapılan tetkikler sonucunda TRT Türk sanat müziği sanatçısı genç ve yakışıklı Armağan Yenice’nin sağlık problemi olmadığı belirlendi. 
 
 
armagan-yenice-saglik-kontrolunden-gecti,uzmn-dr.-sinan-kilic,ozel-caginer-hastanesi’22222.jpg
 
Cumartesi geceleri Sahne Blue’da her hafta tatlı bir heyecan yaşayan sanatçı Armağan Yenice hastalık ve rahatsızlık olmadan doktora gelmek gerekiyor. Herkese ama özellikle de sanatçı arkadaşlarıma çağrıda bulunuyorum, düzenli aralıklarla sağlık kontrolünden geçmelerini istiyorum dedi. Yılda iki üç kez sağlık kontrolünden geçmemiz gerekiyor. Özellikle de sanatçılar yoğun iş temposu içinde bunları atlıyoruz. Oysa ki sağlımız en değerli hazinemiz. Kıymetini anlamak için kaybetmeyi beklememeliyiz." dedi.
 
armagan-yenice-saglik-kontrolunden-gecti,uzmn-dr.-sinan-kilic,ozel-caginer-hastanesi’a22222.jpg
 
Özel Çağıner Hastanesi  Ünlülerin doktoru Uzm. Dr. Sinan Kılıç Sağlıkta Kalite anlayışıyla hastalarımıza 15 yıldır Tıbbi ve Estetik Cerrahi alanında hizmet veriyoruz.  TRT Türk sanat müziği sanatçısı Armağan Yenice’nin sağlığı ile ilgili herhangi bir önemli bir sorun tespit etmedik, diğer sistemlere yönelik yapılan tetkikleri de ilgili uzman hekimlerle değerlendirdik. Bugünkü tablosuyla Armağan Yenice' in sağlık durumu gayet iyi . Herhangi bir tedavi gerektirecek ve kaygı uyandıracak durum söz konusu da değil.  TRT Türk sanat müziği sanatçısı Armağan Yenice taramalarını atlamadan yinelenmesi gerekmektedir." dedi.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.