22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ARNAVUTKÖY’DE HİZMET VEREN LA PİERRE PATİSSERİE, GELENEKSEL LEZZET BAKLAVAYI MENÜSÜNE EKLEDİ

Özel üretimle odun ateşinde pişirilen ve günlük olarak Gaziantep’ten getirilen birbirinden lezzetli baklava çeşitleri artık La Pierre Patisserie’de konuklarından tam not almayı bekliyor

Arnavutköy’de hizmet veren La Pierre Patisserie, geleneksel lezzet baklavayı menüsüne ekledi

02 Haziran 2018 Cumartesi 11:55

TURİZMİN SESİ


Nostaljik pastane severlerin buluşma noktası La Pierre Patisserie,  menüsünü Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden baklava çeşitleri ile zenginleştirdi. Gaziantep’ten günlük olarak getirilen birinci sınıf kaliteli ürünlerden üretilmiş baklavalar müşterilerinin ilk günden büyük beğenisini kazandı.Özel günlerin, Ramazan sofralarının ve bayramların vazgeçilmez tatlısı baklavalar, La Pierre Patisserie’ye özel olarak üretiliyor. Birinci sınıf Antep fıstığı ve tereyağı ile hazırlanan baklavalara, odun ateşinde pişirilmesi ayrı bir lezzet katıyor. Bu benzersiz tatlara dileyenler online veya telefonla sipariş verebiliyor.

Özel günlerde hazırladığı konsept ürünler ile dikkat çeken La Pierre Patisserie, güler yüzlü servisi ve hizmet kalitesinin yanı sıra şık sunumlarıyla da İstanbulluların gözde mekanları arasında yerini aldı. Her gün sabah saat 07.30 ile akşam 20.00 saatleri arasında açık olan pastaneyi dilerseniz ziyaret edip boğaz havası eşliğinde kahvenizi yudumlayabilir ya da vale hizmetiyle evinize www.lapierrepatisserie.com.tr adresinden veya 0212 263 06 07 numaralı telefondan sipariş verebilirsiniz.La Pierre Patisserie, özel davetler için catering hizmeti de sunuyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.