22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

AŞK ILE HAZIRLANMIŞ SEVGİLİLER GÜNÜ MENÜSÜ

Türkiye’nin yenilikçi ve dinamik otel zinciri Avantgarde Collection, 14 Şubat Sevgililer Günü için birbirinden çekici sürprizler hazırladı

Aşk Ile Hazırlanmış Sevgililer Günü Menüsü

10 Şubat 2015 / 16:26

TURİZMİN SESİ

Tasarımı ve teknolojiyi modern sanatla buluşturan Avantgarde Collection Taksim Square, Sevgilier Günü’nde romantik bir haftasonu geçirmek isteyenlere şehrin tam da kalbinden göz kırpıyor.  Taksim Square, 14 Şubat’ı İstanbul’un renkli gece hayatına ayak uydurarak kutlamak isteyenlere, iki kişilik çok şık bir akşam yemeği veya masaj hizmeti içeren alternatifler sunuyor.Bu özel günde dileyen çiftler, Sevgililer Günü yemeğini kendi suite’inde alabiliyor. Kalabalık içinde olmayı tercih edenleri ise Ace Restaurant’ın romantik ortamında, usta şeflerin sihirli reçeteleri bekliyor.

avantgarde-collection,askin-en-romantik-hali,sevgililer-gunu-menusu,avantgarde-collection-taksim-square,.jpg
 
Aşk ile hazırlanmış Sevgililer Günü menüsünde tüm tatlar akıllardan silinmeyecek kadar leziz... Başlangıç olarak guacamole soslu, ıspanaklı tortilla cipsi üzerinde ızgara kuşkonmazlı somon rulosu; tane karabiberli, çemen aromalı, harissa soslu dana rozbif dilimleri ve köz patlıcan püresi üzerinde kokteyl soslu yengeç sunuluyor. Rokfor peynirli, taze kuşkonmazlı kalpli ravioli ve truf mantar aromalı çıtır pırasa da ara sıcak olarak menüde yer alıyor. Ana yemek ise taze karabiberli, ilik sos ile balkabaklı ve pancarlı rissotto üzerinde ızgara dry dana pirzola... Sevgililer Günü menüsü yaban mersinli çikolatalı kalpli pasta ile taçlandırılıyor.
 
Sevgililer Günü paketlerine otelin muhteşem odalarında konaklama, iki kişilik Sevgililer Günü yemeğinin yanı sıra Avantgarde Taksim ve Avatgarde Levent SPA hizmetlerinde geçerli olacak yüzde 20 indirim fırsatı da dahil.  Ayrıca Avantgarde Taksim Square suite’lerinde konaklayanlar, odalarında, Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanmış etkileyici kokular eşliğinde rahatlatıcı bir yolculuğun kapısını da çift kişilik masaj hizmetiyle aralıyor olacaklar.
 
Avantgarde Collection ailesinin diğer otelleri Avantgarde Taksim ve Avantgarde Levent’te de geçerli olan Sevgililer Günü paketleri dahilinde çiftlerimizi bekleyen sürprizler bunlarla sınırlı değil... Suite’lerinde kendilerini bekleyen özel ikramlar ve köpüklü şarabın yanı sıra ertesi gün odaya gelen kahvaltı ve geç check out yapma imkânı da Avantgarde Collection ailesinin aşıklara hediyesi.
Bu özel günün romantizmini kendi takvimine göre yaşamak isteyen herkes, 13-16 Şubat arasında, Avantgarde Collection’un sunduğu hizmetlerden faydalanabiliyor. Sevgililer Günü’nde AŞK için tercihiniz Avantgarde Collection otellerinden biri olsun. 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.