22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

AŞK’IN TADI GRAND PASHA GİRNE HOTEL’DE ÇIKAR!

Kıbrıs’ın en yeni 5 yıldızlı butik oteli Grand Pasha Girne Hotel, Sevgililer Günü’nde çift misafirlerine hafızalardan uzun yıllar silinmeyecek romantik bir tatil fırsatı sunuyor

Aşk’ın Tadı Grand Pasha Girne Hotel’de Çıkar!

19 Ocak 2015 / 03:00

TURİZMİN SESİ

Akdeniz’in mavisi ve Beşparmak Dağları’nın eşsiz manzarasının buluştuğu Kıbrıs’ın en yeni 5 yıldızlı butik oteli Grand Pasha Girne Hotel, Sevgililer Günü’nde çift misafirlerine hafızalardan uzun yıllar silinmeyecek romantik bir tatil fırsatı sunuyor. 14 Şubat’ın ruhuna uygun özel romantik öğelerle süslenmiş akşam yemeği menüsü, çiftlere özel rahatlatıcı SPA paketleri ve geceye özel Fatih Ürek konser performansı ile romantik çiftler 14 Şubat’ta adeta aşk’a gelecek.
 
grand-pasha-girne-hotel-3.jpg
 
Kuzey Kıbrıs’ın en yeni gözdesi Grand Pasha, Sevgililer Günü’nün de sevgililere romantik tatil alternatif sunuyor. Çiftleri odalarında Usta şeflerimiz tarafından hazırlanan aşk temalı aperatifler bekliyor olacak. Çiftler şef G. Sedat Demir’in geceye özel hazırladığı özel Sevgililer Günü menüsünden eşsiz lezzetler tadabilecek.
 
Sevgilinizi SPA terapi ile şımartın
Girne’nin sayılı SPA merkezlerinden biri olan Grand Deluxe Spa, “Sevgililer Günü” paketleri ile çiftlere özel spa terapisi ve profesyonel masajların rahatlatıcı etkisini deneyimleme fırsatı sunacak. Sağlık ve SPA merkezi bünyesinde bulunan masaj odaları, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, dinlenme odası, kapalı yüzme havuzu ve spor salonu ile her türlü ihtiyaca yönelik konforlu bir hizmet anlayışı sunuyor. Konaklama yapacak otel misafirleri Grand Pasha SPA merkezinde masaj paketlerinde %15 masaj indiriminden yararlanabilecek.
 
Fatih Ürek ile aşk dolu sınırsız eğlence
Çiftler keyifli bir günün tatlı yorgunluğunu Fatih Ürek Sevgililer Günü konseriyle eğlenceye ve romantizme dönüştürecek. Eğlenceli sahne şovları, hiç bitmeyen enerjisi ve Sevgililer Günü özel repertuarı ile Fatih Ürek, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Grand Pasha Girne Hotel’in büyüleyici atmosferi eşliğinde dinleyicilerine kimi zaman romantizm, kimi zaman eğlence dolu bir gece yaşatacak.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.