05 Ekim 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

AŞKINIZA TATLI BİR SÜPRİZ

Mövenpick Hotel Istanbul, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşkınıza tatlı bir sürpriz yapmanız için romantik öneriler sunuyor.

AŞKINIZA TATLI BİR SÜPRİZ

25 Ocak 2010 / 14:15

TURİZMİN SESİ
AzzuR Restaurant'ın mum ışığı ile aydınlatılmış romantik ortamında düzenlenecek olan Sevgililer Günü yemeğinde, Başaşçı Andreas Erni tarafından hazırlanmış özel Aşk Menüsü ve canlı müzik eşliğinde aşkın büyüsünü tüm ruhunuzda hissedeceksiniz.

Afrodizyak etkileri taşıyan menüde; meze ve tapas çeşitleri, kaz ciğeri ve ördek konfit, alabaş çorbası, dülger balığı filetosu, kırmızı şarap sos ile sunulan dana bonfile, tutku meyveleri parfe ve nefis aşk kurabiyeleri ile servis edilen çay veya kahve bulunuyor.

Sevdiğinizle uzun ve keyifli bir akşam yemeği yiyecek ama aşkın tadına doyamayacaksınız. Sevgililer Günü yemeği kişi başı, bir kadeh yerli köpüklü şarap ve KDV dahil 140 TL'dir.

Sevgililer Günü Konaklama Paketi
Romantik akşam yemeğinin ardından gecenin büyüsünü devam ettirmek ve beş yıldızlı konforun keyfini çıkarmak isteyen çiftler için hazırlanan Sevgililer Günü konaklama paketinde superior odada iki kişi konaklama, AzzuR Restaurant'ta açık büfe kahvaltı, odada şarap ve çikolata ikramı, fitness center, kapalı havuz, sauna ve jakuzinin ücretsiz kullanımı bulunuyor. Konaklama paketi iki kişi için KDV hariç 109 Euro. Hem yemek hem de konaklama olarak Mövenpick Hotel Istanbul'u tercih edenler ise KDV hariç 230 Euro'luk paketten yararlanabilirler.

Rezervasyon için 0212 319 29 29'u arayabilirsiniz.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.