22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

AŞKINIZIN HEYECANINI TAŞIYORUZ

Post İstanbul Kurye Servisi, "Sevgililer Gününe özel " İstanbul içindeki teslimatlarınızı %20 indirim ile taşıyor

AŞKINIZIN HEYECANINI TAŞIYORUZ

05 Şubat 2011 / 09:14

TURİZMİN SESİ


Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini her zaman ön planda tutan,Lojistik sektörünün en hızlı ve en güvenilir şirketi  Post İstanbul , özel günlerde de kampanyalar ile müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Sevgililer günü nedeniyle  Post İstanbul , 07 – 15 şubat 2011 tarihleri arasında istanbul içi tüm gönderimlerde indirim uygulayacak. Böylece sevgiliniz için özenle seçtiğiniz hediyenizi  Post İstanbul 'a emanet ederek,  Post İstanbul  güvencesi ve hızıyla zamanında zamanında ulaştıracaksınız.

Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gün. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" (İngilizce: St. Valentine's Day) olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılır.

Günümüzde, bazı toplumlarda sevgililerin birbirine hediyeler aldığı özel bir gün olarak devam etmektedir. Sevgilinizin kalbini bu özel günde bir kez daha fethetmek için hediyenizi alın Post İstanbul Kurye ile kapıda teslim edin sevgilinizin ayaklarını sevinçten yerden kesin...

İstanbul içinde göndermek istediğiniz hediyelerinizi bir kaç saat içinde hızlı teslimatla sevgilinizin eline ulaştırıyoruz. Aşkın heyecanını her daim ilk günkü gibi yaşamak ve yaşatmak isteyenler için kurye ile taşıtabileceğimiz hediyelerinizi kapıda sevdiğinize teslim ettirin.

Benim aşkım her daim ilk günki gibi diyerek  hediyenizi göndermek için kuryenizi çağıracağınız tek adres www.postistanbul.com.tr   oluyor.

Tel: 0212 288 76 78 Fax: 0212 288 76 73
www.postistanbul.com.tr info@postistanbul.com.tr

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.