22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

AŞPAFED’İN YENİ ÜYESİ VANPAD

Van Aşçılar ve Pastacılar Derneği (Vanpad) Aşpafed yönetim kurulunun oy birliği ile almış olduğu karar neticesinde Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu’na üye oldu

AŞPAFED’İN YENİ ÜYESİ  VANPAD

28 Kasım 2014 / 11:10

TURİZMİN SESİ

Doğu Anadolu bölgemizin önemli illerinden Van’da bulunan aşçılık ve pastacılık mesleğini icra eden meslektaşlarımızın Ali Geyik başkanlığında kurmuş oldukları Van Aşçılar ve Pastacılar Derneği (Vanpad) Aşpafed yönetim kurulumuzun oy birliği ile almış olduğu karar neticesinde Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu’na üye olmuştur. Vanpad Doğu bölgemizde Aşpafed’in gücü ve sesi olacaktır. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni ederiz.

Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu olarak koyduğumuz hedeflere ulaşmak ve mesleğimize hizmet amacı ile doğrularımızdan, prensiplerimizden ve inandığımız değerlerden sapmadan üye derneklerimiz ile birlikte yolumuza emin adımlarla devam etmekteyiz. Önümüzdeki iki ay içerisinde Anadolu illerimizde yeni yapılanma içinde olan üç derneğimiz ile görüşmeler yapılmış olup yönetim kurulumuzun alacağı kararlar ile bu derneklerin üyeliği federasyon bünyemizde gerçekleşecektir. Bu üç dernek dışında yurdumuzun belli bölgelerinde yeni dernek yapılanmaları kurduğumuz komisyon tarafından yürütülmekte ve işleyiş tam hızıyla devam etmektedir. Aşpafed olarak hedefimiz yapmış olduğumuz planlamalar ve halen sürmekte olan çalışmalarımız neticesinde 2015 yılı sonu ile 22 dernek üyeliğine ulaşmaktır.
 
Aşpafed 2015 yılında yoğun bir yarışma programı ile siz değerli camiamız ile kucaklaşacaktır. Ankara, İstanbul, Bolu, Bursa, Kütahya, Bilecik, Sögüt, Antalya, Van ve Eskişehir illerinde yarışmalar planlamaktayız. Yarışmalar dışında birtakım sosyal sorumluluk projeleride gündemimizdeki maddeler arasında bulunmaktadır. Çok yakın bir zamanda 2015 yılı içinde Aşpafed tarafından yapılacak yarışma ve diğer faaliyetler ile ilgili siz değerli camiamıza detaylı bilgilendirme yapılacaktır.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.