22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ASPENDOS ROTARY’DEN EXPO 2016’YA TAM DESTEK

2016 yılında Antalya’da yapılacak olan “Çiçek ve Çocuk” temalı EXPO 2016’ya Aspendos Rotary Kulübü’nün her türlü desteği vermeye hazır olduğu açıklandı

ASPENDOS ROTARY’DEN EXPO  2016’YA TAM DESTEK

22 Ağustos 2013 / 08:18

TURİZMİN SESİ

Aspendos Rotary Kulübu üyelerinin Best Western Plus Khan Hotel’de düzenlediği olağan haftalık toplantısının konuğu EXPO Genel Sekreteri Selami Günay ve ajansın tanıtım direktörleri ile basın müşavirleri oldu. Aspendos Rotary Kulübü üyelerine EXPO 2016 konusunda ayrıntılı bir sunum yapan EXPO Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk Bodur, bu projenin Türkiye'nin en uzun soluklu ve uluslararası en büyük projelerinden biri olduğunu söyledi. Bodur, kulüp üyelerine EXPO 2016 konusunda Antalya’da önümüzdeki 3 yıl içinde yapılacak programlarla alt yapı çalışmalarını da kapsayan ayrıntılı bir sunum yaptı.

Aspendos Rotary Kulübü Dönem Başkanı Elvan Yılmaz da, EXPO ekibinin kulüp üyelerini aydınlatıcı sunumundan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti, Aspendos Rotary Kulübü olarak EXPO 2016’ya her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.Soru -cevap şeklinde biten  toplantının sonunda  Aspendos Rotary Kulübü Dönem Başkanı Elvan Yılmaz, EXPO Genel Sekreteri Selami Günay’a bir teşekkür plaketi sundu. 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.