22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ATAJET, 2016 YILI İÇERİSİNDE KÜBA ‘YA UÇACAK

Antalya ve İstanbul ofisleri ile hizmet veren Atajet Hava Taşımacılığı A.Ş, kiraladığı Boeing 767-300ER uçaklar ile 26.12.2015 tarihinden itibaren her hafta İstanbul’dan Tayland-Bangkok’a gidiş dönüş aktarmasız (Direkt) uçuşlarına başlayacak

Atajet, 2016 yılı içerisinde Küba ‘ya uçacak

04 Kasım 2015 / 23:59

Halil ÖNCÜ-ANTALYA

Dünyanın en büyük uçak kiralama şirketi olan Chapman Freeborn ile uçuş anlaşması yapan Atajet, 2016 yılı içerisinde de yeni destinasyonunu Küba olarak belirledi. Atajet Hava Taşımacılığı ve Turizm Gemicilik Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özgül yaptığı açıklamasında, “ Atajet Hava Taşımacılığı ve Turizm Gemicilik Ticaret A.Ş.’yi 30 Mayıs 2014’de kurduk. O günden bu güne alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Şirketimiz, ülkemizden dışarı giden Türk turistlere  verecek olduğu kusursuz hizmet ile birçok başarıya imza atmak istiyor. Sürekli artış gösteren dış ülkelere giden Türk müşterilerine en iyi hizmeti sunmak isteyen Atajet, çağdaş organizasyon yapısı ve takım ruhunu benimsemiş çalışanlarıyla 2 ayrı ofiste faaliyetlerini sürdürüyor” dedi.

 
Dünyanın en büyük uçak kiralama şirketi olan Chapman Freeborn ile anlaşma imzaladılar
Atajet Hava Taşımacılığı A.Ş. olarak dünyanın en büyük uçak kiralama şirketi olan Chapman Freeborn ile 27.07.2015 tarihinden itibaren uçuş anlaşması yaptıklarını da belirten Özgül, “ Chapman Freeborn'da güvenlik ve emniyet, öncelikler arasında bulunmaktadır. Bütün yasal düzenlemeye ilişkin şartların tam olarak yerine getirilmesi sağlanması için her işletici hakkında güvenlik incelemesi yapar ve uçak kiraladığı her uçuşa ilişkin belgeleri incelemek amacıyla sıkı şirket usulleri uygular. Chapman Freeborn garantisi ile Atajet müşterilerini güvenceye almıştır. Atajet Hava Taşımacılığı A.Ş. bu anlaşma çerçevesinde kiraladığı Boeing 767-300ER uçaklar ile 26.12.2015 tarihinde İstanbul’dan Tayland-Bangkok’a her hafta gidiş dönüş aktarmasız (Direkt) uçuşlarına başlayacaktır. Her cumartesi, İstanbul Sabiha Gökçen´den Bangkok Uluslararası Havaalanı’na Jetasia Airways ( www.flyjetasia.com) markası ile uçuyoruz” dedi.
 
Neden Tayland?
Atajet, güvenilir geçmişi ve deneyimleriyle benimsediği kurumsal prensiplerden ve kusursuz hizmet anlayışından ödün vermeden, misafirlerine hizmet verdiğini de ifade eden Hasan Özgül, “Neden Tayland?” sorusuna da şöyle cevap verdi:“Tayland'a giden Türk turist sayısında son 2 senede yüzde 60’lara varan bir büyüme var. Bunu yakından takip ediyoruz. Çok sayıda Türk artık tatil tercihini Tayland olarak seçiyor. Burada Patayya ve Phuket en çok ilgi çeken bölgeler arasında. Özellikle Phuket doğal güzellikleriyle öne çıkıyor ki; bizlerde burasının mutlaka görülmesi gereken bir yer olduğunu ısrarla vurguluyoruz. Bayi toplantıları, arkadaş grupları, balayı çiftleri ve tatili seven gruplar artık tatil adreslerini Tayland olarak seçiyorlar. Uçuşlarımız ve tur paketlerimiz oldukça ucuz. Bunu müşterilerimiz yapacakları araştırmalar ile de görecekler. Full charter olarak bir kere değil, her hafta bütün kış sezonu 26.12.2015 den 30.04.2016 ya kadar uçacağımız için charter uçuş fiyatları daha uygun olduğundan bunu da müşterilerimize yansıttığımızdan fiyatlar çok oldukça uygun”
 
Yeni tatil seçenekleri oluşturuyoruz! Hedefte Küba var!
Atajet olarak misafirlerinin tüm tatil hayallerini eksiksiz olarak yerine getirmeyi hedeflediklerini de dile getiren Hasan Özgül, “ Tatil fırsatları için Türkiye ve dünyanın hemen her köşesi seçeneklerimiz arasında yer alıyor. Yaşam tarzınıza en uygun tatili sunabilmek için sürekli araştırarak yeni tatil seçenekleri oluşturuyoruz. 2016 da yeni Destinasyonumuz Küba olacaktır İstanbul Sabiha Gökcen’den aktarmasız direkt Havana ya uçulacak ve çeşitli seçeneklerle Küba’ya Paket Turları sunulacaktır. Ayrıca Bangkok a Japonya, Tokyo , Güney Kore`den ve Çin´ den gelen Jetasia nin bağlantılarını kullanarak, bu ülkelerden Ülkemize Uzakdoğu’dan Turist getirmeyi planlıyoruz” dedi.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.