22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ATAKÖY MARİNA’DA YAŞININ İYİSİ OL

Sağlık ve Estetik Danışmanı Şah Yaycı konuşmacı olduğu “Yaşının İyisi Ol” seminerinde estetik dünyası ile ilgili ilginç ipuçlarını Ataköy Marina ailesi ve katılımcılarıyla paylaştı.

ATAKÖY MARİNA’DA YAŞININ İYİSİ OL

12 Nisan 2010 / 16:33

TURİZMİN SESİ


Ataköy Marina tarafından düzenlenen Sağlık ve Estetik Danışmanı Şah Yaycı konuşmacı olduğu “Yaşının İyisi Ol” seminerinde estetik dünyası ile ilgili ilginç ipuçlarını Ataköy Marina ailesi ve katılımcılarıyla paylaştı.

Türkiye'nin ilk beş altın çıpalı marinası Ataköy Marina, son zamanlarda kadınların ilgi konusu olduğu gibi erkeklerin de dikkatini çeken estetik sektörünün önemli bir ismi olan Şah Yaycı'yı misafirleri ile buluşturdu.

''Şahane Bir Kadınla Şahane Bir Söyleşi'' başlığı altında 10 Nisan Cumartesi günü Ataköy Marina Toplantı salonunda gerçekleşen sohbet toplantısında, estetik dünyasına yön veren isimlerden biri olarak sayılan Sağlık ve Estetik Danışmanı Şah Yaycı tüm Marina ailesiyle buluşarak, estetik sektörünün son yıllarda ve gelecek günlerdeki durumu hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Sohbet havasında geçen etkinlik boyunca sıcak ve hoş bir ambiyans mevcuttu. Misafirlerin de konuyla ilgili düşüncelerini paylaştıkları etkinlik boyunca Şah Yaycı, konuşması sırasında kişinin estetik haritasını çıkararak ileriye yönelik korumaya alması gereken bölgeleri ve nasıl korumaya alınacağına dair ipuçları verdi ve estetikle ilgili hiçbir soruyu cevapsız bırakmayarak katılımcıların gösterdiği memnuniyetten mutluluk duydu ve bu tür etkinliklerin devamını dilediğini belirtti

Misyonumuz: Doğru Estetik Bilinci
Sağlık ve estetik sektörü firmalarına, sağlık kurumlarına hekim danışmanlığı, kişisel estetik danışmanlığı, otel ve spa merkezlerine medikal estetik konsept kurulumu ve danışmanlığı hizmeti veren Şah Yaycı misyonunun “Doğru Estetik Bilinci” olduğunu belirtti. Bunun içinde son dönemlerde internet üzerinden, portrelerle 3 boyutlu yorum yaparak bu bilinci geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.