23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ATLASJET TELAVİV UÇUŞLARINI DURDURDU

İsrail'in, Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırması nedeniyle Atlasjet Havayolları daha önce El-Al ile yaptığı ortak uçuş anlaşmasını İsrailli havayolu şirketi ile karşılıklı mutabakata vararak iptal etti

ATLASJET  TELAVİV UÇUŞLARINI DURDURDU

01 Haziran 2010 / 00:00

TURİZMİN SESİ


Atlasjet Havayolları ile İsrail'in ulusal havayolu El-Al arasında, 20 Hazirandan itibaren İstanbul- Tel-Aviv hattında karşılıklı seferler düzenlenmesi amacı ile imzalanan Code-share (Ortak Uçuş) anlaşması iki havayolu şirketinin anlaşmasıyla iptal edildi.

Mart ayında Atlasjet ile Şubat 2007 yılında Türkiye uçuşlarını durduran EL AL İsrail Havayolları arasında imzalanan Code-Share (Ortak Uçuş) anlaşmasına göre, 20 Haziran 2010 tarihinden itibaren İstanbul-Tel-Aviv arasında haftada karşılıklı 7 sefer olarak gerçekleştirilecekti.

Geçtiğimiz mart ayında yapılan anlaşmaya göre tüm uçuşlar Atlasjet ve EL AL İsrail Havayolları'nın kendi uçuş kodları ve numaraları ile ortak olarak yapılacaktı. Ayrıca anlaşma çerçevesinde Atlasjet Havayolları, El-Al İsrail Havayolları'nın sefer yaptığı New York, Los Angeles, Sao Paola, Johannesburg, Mumbai , Bangkok, Hong Kong'a, EL-AL İsrail Havayolları da Atlasjet'in sefer düzenlediği tüm iç hat ve dış hat noktalarına bağlantılı seferler ile yolcularının seyahat devamlılığını sağlayabileceklerdi. Ancak son yaşanan gelişmeler sonrası iki şirket yetkilileri de oturarak anlaşmayı durdurdu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.