22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ATÖLYE MODERN BAŞLIYOR

Finansbank Private Banking, modern ve çağdaş sanatın seçkin örneklerini sanatseverlerle buluşturan İstanbul Modern ile işbirliği yaparak Atölye Modern'e sponsor oldu

ATÖLYE MODERN BAŞLIYOR

27 Eylül 2011 / 20:48

TURİZMİN SESİ
Atölye Modern kapsamında gerçekleşecek olan birbirinden değerli seminer ve atölye programları 4 Ekim'de başlıyor. Finansbank Private Banking, finansal ürün ve hizmetlerinin yanı sıra, hayata değer katan ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. İstanbul Modern Sanat Müzesi girişimiyle düzenlenen atölye ve seminer programı Atölye Modern'in sonbahar dönemi, 4 Ekim'de, Finansbank Private Banking sponsorluğunda başlıyor.

Atölye Modern'in sonbahar programında, Uluslararası Sanat Eleştirmenleri Derneği (AICA) Türkiye işbirliğiyle gerçekleşen Batı Resim Sanatı Tarihi ve Türk Resim Sanatı Tarihi seminerleri, Mario Levi'nin Yaratıcı Yazarlık atölyesi ve İstanbul Modern Şef Küratörü Levent Çalıkoğlu'nun yönetiminde bu dönem ilk kez düzenlenen Çağdaş Sanat Kültürü seminerleri yer alıyor.

Hem müşterilerini hem de sanatseverleri mutlu eden ve içinde olmaktan keyif alacakları projelere imza atmaya özen gösterdiklerini belirten Finansbank Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tunç Erdal, “Kurulduğu günden beri ülkemizin modern ve çağdaş sanat alanındaki yaratıcılığını, ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtma ve eğitim programlarıyla sanatı geniş izleyici kitlesiyle buluşturma amacını benimseyen İstanbul Modern ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. İşbirliğimizi uzun yıllar devam ettirmeyi arzu ediyoruz” dedi.
Atölye Modern'in sonbahar programı şöyle;

Etkinlik İçerik Program
Türk Resim Sanatı Tarihi Semineri Türk resim sanatı kaynakları, dinamikleri, dünya sanatındaki yeri, gelişimi Gündüz Programı
7 Ekim - 16 Aralık, Cuma Günleri,
11:00 -13:00
Akşam Programı
11 Ekim – 13 Aralık, Salı Günleri
19:30- 21:30
Batı Resim Sanatı Tarihi Semineri Batı Sanatı tarihi, doğuşu, modern sanata uzanan gelişimi Gündüz Programı
4 Ekim - 13 Aralık, Salı Günleri
11:00-13:00
Akşam Programı
5 Ekim – 14 Aralık, Çarşamba Günleri
19:30-21:30
Mario Levi ile Yaratıcı Yazarlık Atölyesi Yaratma süreci 5 Ekim – 16 Kasım, Çarşamba Günleri
19:30-21:30
Levent Çalıkoğlu ile Çağdaş Sanat Kültürü Çağdaş sanat kültürünün güncel işleyişi 5 Ekim - 7 Aralık, Çarşamba Günleri
11:00- 13:00
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.