22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

AVRASYA BOAT SHOW KAPILARINI AÇIYOR

Finansbank'ın özel kulübü ClubFinans, dünyanın karada yapılan 2. büyük tekne ve yat fuarı CNR Avrasya Boat Show'u meraklılarıyla buluşturuyor

AVRASYA BOAT SHOW KAPILARINI AÇIYOR

29 Ocak 2011 / 20:28

TURİZMİN SESİ
Müşterilerine yalnızca bankacılık alanındaki ihtiyaçlara özel çözümler değil, hayatın her alanında ayrıcalıklı fırsatlar sunan Finansbank'ın özel kulübü ClubFinans, dünyanın karada yapılan 2. büyük tekne ve yat fuarı CNR Avrasya Boat Show'u meraklılarıyla buluşturuyor. Müşterilerine yalnızca bankacılık alanındaki ihtiyaçlara özel çözümler değil, hayatın her alanında ayrıcalıklı fırsatlar sunan Finansbank'ın özel kulübü ClubFinans, dünyanın karada yapılan 2. büyük tekne ve yat fuarı CNR Avrasya Boat Show'u meraklılarıyla buluşturuyor.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık A.Ş tarafından İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan CNR Avrasya Boat Show 5. Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı, 12- 20 Şubat tarihleri arasında ClubFinans ana sponsorluğunda düzenlenecek. Her yıl ortalama 125 binin üzerinde ziyaretçi sayısına ulaşan fuar, misafirlerine görsel ve ticari bir şölen yaşatacak. Tekneseverlerin beğendikleri yatları alabilmeleri için çeşitli finansal çözümler de fuar süresince ziyaretçilere sunulacak. ClubFinans Xclusive üyelerinin ücretsiz ziyaret edebileceği CNRAvrasya Boat Show'da, göz kamaştıran tekne, yat ve yelkenlilerin yanı sıra motor boat ve ekipmanları da görücüye çıkacak.

ClubFinans Xclusive ile hayatta en önde
Finansbank müşterileri, bankada bulundurdukları mevduat ve yatırım ürünü birikimlerinin ortalaması, aylık 20.000 TL ve üzerinde ise ClubFinans, 75.000 TL ve üzerinde ise ClubFinans Xclusive üyesi olmaya hak kazanıyor. ClubFinans ve ClubFinans Xclusive, üyelerinin hayat tarzına uygun ve sadece onlara özel avantajlarla dolu bir faydalar zinciri sunarken, alıştıkları tüm güzellikleri kolayca elde edebilmelerini sağlamanın yanı sıra her zaman en önde olabilecekleri bir dünya sunuyor. ClubFinans Xclusive üyeleri, bankacılıkta sunulan avantajların yanında yücretsiz genel check-up, havalimanı assistans hizmetleri ve CIP Lounge, indirimli araç kiralama, çok özel restoranlarda %30'a varan indirimler, ücretsiz dergi aboneliği ve daha pek çok ayrıcalığa sahip oluyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.