23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

AZİZ TAŞTAN “GURUR” DEDİ

Özgün müziğin genç ve yetenekli ismi Aziz Taştan yeni piyasaya çıkardığı “Gurur” adlı albümüyle müzikseverlerin kısa sürede gönlünü fethetti

AZİZ TAŞTAN “GURUR” DEDİ

20 Haziran 2013 / 17:53


Müzik çalışmalarına çok küçük yaşta başlayan Aziz Taştan, müzik yeteneğinin yanı sıra resim ve tiyatro alanında da başarılı işlere imza attı. Taştan, Niğde Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim İşi Öğretmenliği Bölümü’nü birincilikle bitirdikten sonra, Malatya İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde öğrenimini tamamladı.

aziz-tastan,gurur,4.jpg

2011 yılında İstanbul’da “Kaçak” ismini verdiği  ilk solo albümünü gerçekleştirip geniş bir hayran kitlesine ulaşan Aziz Taştan, tiyatro dalında da dört oyun yazıp sergilemiş ve bir çok resim sergisi açmıştır.

aziz-tastan,gurur,1.jpg
 
Müzik dünyasının başarılı aranjörlerinden Yaşar Aydın  ve yapımcılığını Ahmet Akkaya’nın üstlendiği  “Gurur” adlı albüm Esenshop ve müzik marketlerdeki yerini aldı.Aziz Taştan, “Urfa’dan Mardin’e” adını verdiği kendisine ait esere bir de video klip çekildi. Video klip 30 kişilik enerjik ve deneyimli bir ekip ile Beykoz’da gerçekleşti.
 
aziz-tastan,gurur,3.jpg
 
Hamiyet, Ozan Orhon gibi birçok ünlü ismin yapımcılığını üstlenen yapımcı Ahmet Akkaya, “Aziz Taştan, farklı yorumu ve performansıyla adından söz ettirecek. Bu yeni albüm müzik sevrelerin şimdiden büyük beğenisin kazandı” diyerek, sanatçı Aziz Taştan övgüyle söz ediyor.Aziz Taştan ise “Bu yeni albümüm aşk acısı çeken, aşk yüzünden gururuna yenik düşen sevdalılara merhem olacak” şeklinde konuştu. 
Kaynak: Haber Kaynağı
Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.