05 Ekim 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

AZZUR RESTAURANT'TA HEYECAN DOLU YILBAŞI

Mövenpick Hotel Istanbul, canlı müzik ve benzersiz lezzetler eşliğinde sevdikleriyle yeni yıla unutulmaz bir başlangıç yapmak isteyenler için sürprizlerle dolu yılbaşı programları hazırladı

AzzuR Restaurant'ta Heyecan Dolu Yılbaşı

30 Aralık 2014 / 16:42

TURİZMİN SESİ

Yeni yılı Mövenpick Hotel Istanbul’un İtalyan Başaşçısı Giovanni Terracciano'nun sihirli mutfağından çıkan gurme lezzetlerin muhteşem bir eğlence ile birleştiği AzzuR Restaurant'ta kutlayarak, sevdiklerinizle birlikte rüya gibi bir yılbaşı gecesi geçirebilirsiniz. Temponun giderek tırmanacağı gecenin ilerleyen saatlerinde geçmişten günümüze en popüler parçaların keyfini çıkaracağınız canlı müzik performansı ve ardından DJ'in hareketli ritimleri eşliğinde 2015 yılına dans ederek gireceksiniz.
 
azzur-restaurant,movenpick-hotel-istanbul,3.jpg
 
"Burrata" peyniri ve balzamikli patlıcan, patates köpüğü ve kuru balık yumurtası ile sunulan fırınlanmış ıstakoz, mantar, ricotta peyniri ve kabak ile doldurulmuş krep, safranlı lahana, yer elması ve siyah trüf mantarının eşlik ettiği baharatlı biberle panelenmiş fırınlanmış dana bonfile ve Mövenpick frambuaz ve çilek sorbeyle servis edilen kestaneli mus ile doldurulmuş çikolata topunun yer alacağı bu eşsiz menü yılbaşı gecenize bambaşka bir lezzet katacak. 31 Aralık 2014 akşamı saat 20.00'de başlayan, limitsiz yerli içkinin de dahil olduğu yılbaşı yemeği kişi başı KDV dahil 275 TL'dir. AzzuR'daki yılbaşı yemeği ve Skyline Club Lounge'daki yılbaşı partisini içeren program ise KDV dahil 345 TL olup, 5-12 yaş çocuklar için palyaço gösterisi, yüz boyama aktivitesi ve çocuklara özel lezzetlerin sunulduğu açık büfe kişi başı KDV dahil 95 TL'dir.
 
azzur-restaurant,movenpick-hotel-istanbul,2.jpg
 
Göklerde Işıltılı Bir Yılbaşı Partisi
Yeni yılı, Mövenpick Hotel Istanbul’un 20. katında bulunan Skyline Club Lounge’da şehrin elmas gibi parlayan silüetine karşı gökyüzünde coşkulu bir partiyle kutlayabilirsiniz. Saat 22.30’da başlayacak parti, günün ilk ışıklarına kadar canlı DJ performansı ve danslarla devam edecek. Yeni yılın ilk saatlerinde eğlence doruğa ulaştığında snack ikramlarıyla gece boyunca enerjiniz hiç tükenmeyecek. Limitsiz yerli içki ve KDV’nin de dahil olduğu yılbaşı partisi kişi başı 145 TL’dir. 
 
Yılbaşı Konaklama Paketi
Mövenpick Hotel Istanbul, kutlama yapılan uzun ve eğlenceli bir yılbaşı gecesinin ardından yeni yılın ilk gününe eşsiz bir konforla uyanmak isteyenler için yılbaşı konaklama paketleri sunuyor. 31 Aralık tarihinde superior odada iki kişi konaklama, AzzuR Restaurant’ta yılın ilk kahvaltısı, fitness center, kapalı havuz, sauna, buhar odası ve jakuzinin ücretsiz kullanımını içeren paket, gece başı KDV hariç 150 Euro’dur. 
 
Yeni Yılın İlk Brunch’ı
1 Ocak 2015'te AzzuR Restaurant’ta düzenlenecek olan yeni yılın ilk brunch’ında; Akdeniz mutfağından en lezzetli örnekler, Türk kahvaltılık çeşitleri, dilediğiniz malzemelerle hazırlanan omlet, waffle ve krepler, ev yapımı makarnalar, İtalyan usulü pizzalar ve baştan çıkarıcı tatlıları deneyebilir, yeni yıla eşsiz lezzetlerle canlanarak taptaze bir başlangıç yapabilirsiniz. Siz brunch'ın keyfini çıkarırken çocuklarınız da oyun alanında palyaço eşliğinde eğlenceli saatler geçirecekler. 12.00-15.00 saatleri arasında sunulan, kişi başı KDV dahil 95 TL olan yeni yılın ilk brunch’ı, 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz, 7-12 yaş arası çocuklar için %50 indirimlidir.
 
Yılbaşı rezervasyonları için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz. 
www.moevenpick-hotels.com/istanbul
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.