22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BABANIZI SHANG-DU SPA’YA KAÇIRIN

O hep sizi düşündü, sizin için çalıştı, şimdi sıra sizde… Babanıza Xanadu Resort Otel Shang-Du Spa'da hayatının en keyifli kaçamağını armağan edin

BABANIZI SHANG-DU SPA’YA KAÇIRIN

12 Haziran 2009 / 22:55

TURİZMİN SESİ


Belek'te Yüksek kaliteli Herşey Dahil hizmet anlayışıyla misafirlerine ev sahipliği yapan Xanadu Resort Otel Shang-Du Spa Merkezi'nde 21 Haziran Babalar Günü'ne özel bir spa paketi hazırladı. Konseptini ve ismini 13. yüzyılda Kubilayhan'ın yazlık sarayı olan efsanevi isim Shang-Du'dan alan Shang-Du Spa Merkezi'nin babalara özel hazırladığı bu paket ile babanız kendini huzurlu, keyifli ve yenilenmiş hissedecek.

Delüks Spa Suit'te 2 saat süren bu özel spa keyfi yoğun enerji verici, çakra noktaları ve derin kompres masaj tekniklerinin birleşiminden oluşan Kukejin Energizer ya da derin doku masaj teknikleri ile kas gerilimini gevşetmede etkili, kan ve oksijenin dolaşımını hızlandıran Spor Masajı seçeneklerinden birini tercihinizle başlıyor. Yatıştırıcı ve enerji verici özelliği ile tamamen erkekler için düşünülmüş soğuk ve serinletici bir bakım olan Ultra Comfort Facial yüz bakımıyla tamamlanıyor.

Bu unutulmaz spa deneyimi sonunda babalara kırmızı şarap ve meyve ikram ediliyor. Zamanla yarışan yaşamları kolaylaştırmak ve zinde hissetmek için harika bir çözüm olan Shang-Du Babalar Günü paketi yıllarını bize adayan babaları ruhen ve bedenen mutlu edecek en güzel armağan olacak.

Shang-Du Babalar Günü Paketi: 150 Euro
www.xanaduresort.com.tr  
0 242 710 00 00

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.