22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BAKAN GÜNAY’DAN BODRUM SEVGİSİ

Bakan Günay Bodrum'un geleceğini çok parlak gördüğünü, burada yapılan toplantılar ve işadamlarının hedeflerinin çok büyük olduğunu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un da turizme çok önem verdiğini bu öneminde meyvesini yavaş yavaş aldığını belirtti

BAKAN GÜNAY’DAN BODRUM SEVGİSİ

12 Ekim 2010 / 10:08

TURİZMİN SESİ
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay geçtiğimiz günlerde BESİAD'ın organize ettiği Başkanlar Konseyi Toplantısında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile oldukça samimi bir diyalog içerisinde Bodrum'un eksikleri hakkında konuştular.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a yaptığı açıklamada Bodrum'un şu anda yapılan altyapı ve üst yapı çalışmaları ile çok modern bir görünüm kazandığını, bu kısa zaman içerisinde bu kadar çok projeyi tamamladığı için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve ekibine teşekkür etti.

Bakan Günay Bodrum'un geleceğini çok parlak gördüğünü, burada yapılan toplantılar ve işadamlarının hedeflerinin çok büyük olduğunu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un da turizme çok önem verdiğini bu öneminde meyvesini yavaş yavaş aldığını belirtti. Ayrıca Bakan Günay, Başkan Kocadon'a her projesinde yanında olduğunu ifade etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise; Bakan Günay'a, kendisine verdiği destekten ötürü teşekkür etti ve “ Hükümetimiz her türlü faaliyetimizde yanımızda olmuştur. Sayın Kültür ve Turizm Bakanımız özellikle birçok projede bizimle olduğunu belirtmiştir. Bakanımızın yaklaşımı çok olumludur. Kendisi bize güç vermektedir. Her türlü projemizde bize destek veren Sayın Bakanımız da var olan bu Bodrum sevgisi için çok teşekkür ediyorum, sonuçta her şey Bodrum için” dedi.
Çok sıcak bir atmosfer içerisinde geçen buluşma, Bakan Günay'ın programı için Datça'ya geçmesi ile son buldu.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.