22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BAKU KICHEN ACADEMY EĞİTİME BAŞLIYOR

2014 Yılında kurulan Baku Kitchen Academy, AZERBAYCAN'da sertifikalı ve lisanslı eğitim veren ilk profesyonel aşçılık okulu olma özelliğine sahiptir

BAKU KICHEN ACADEMY EĞİTİME BAŞLIYOR

06 Aralık 2014 / 11:09

TURİZMİN SESİ

Yiyecek – İçecek sektöründe, AZERBAYCAN milli mutfağı ve dünya mutfaklarını eğitim kapsamına alan, BKA profesyonel aşçılık kariyeri hedefleyenler için uluslararası eğitim sertifikaları verirken, lezzet ve kaliteli bir hizmet anlayışını ön planda tutmaktadır.

Konusunda uzman uluslararası sertifikalara sahip seçkin, tanınmış şeflerden profesyonel aşçılık alanında hem teorik hem de uygulamalı eğitimler verilecektir. Baku Kitchen Academy, profesyonel aşçılık eğitimlerinin yanı sıra F&B işletmeciliği, temel aşçılık, sağlıklı yaşam, hobi günleri ve work shops şeklinde planlanan amatör eğitimleri ile yemekli toplantılar, rent a chef, organizasyonlar, otel ve restaurantlar için danışmanlık hizmetleri de sunmaktadır.

 
baku-kitchen-academy,sertifikali-ve-lisansli-egitim,profesyonel-ascilik-okulu,2.jpg
 
Açılış törenine Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu Başkanımız Sn. Y.Yalçın MANAV, Azerbaycan Medeniyyet ve Turizm Nazirliği şube Müd. Sn.Aydın İSMİYEV, Özkaya Group Yönetim Krl. Bşk. Sn. Osman GEZEKER,  Karadağ Devleti Fahri Konsolosu Sn. Vugar ALİYEV, Bakü Kitchen Academy Akademi Müd. Sn. Fırat DURSUN,  Millennium Tour  & Congres DMC. Genel Müd.  Sn. Ruslan GULIYEV ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.