22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BALAYI ÇİFTLERİ SUSESİ'Nİ SEÇİYOR

Antalya Belek'in ayrıcalıklı tatil merkezi Susesi Luxury Resort, hizmet kalitesi ve yüksek servis standartları ile balayı çiftlerinin ayaklarını yerden kesmeye devam ediyor.

BALAYI ÇİFTLERİ SUSESİ'Nİ SEÇİYOR

14 Nisan 2011 / 20:28

TURİZMİN SESİ


Susesi Luxury Resort balayı çiftlerini çiçek ve kokteyl ile özel olarak karşılıyor, ilk gün odaya kahvaltı servisi sunuyor odaya girişte ise servise hazır şampanya ve kalp şeklinde pasta ile güzel bir balayı tatiline zemin hazırlıyor. Balayı çiftleri için en ince ayrıntısına kadar düşünülen romantik bir akşam yemeğini de ödüllü aşçıların hazırladığı A La Carte restoranlarından birisinde sunuyor. İmkanlar dahilinde geç check out'tan, tüm sezonlarda balayı çiftlerine SPA Masajlarda %20 indirime; günlük gazete servisinden zengin meyve basketi, türk tatlı ve lokum tabağına kadar bütün ayrıntıları düşünen Susesi Luxury Resort odanızın dekorasyonuna da önem veriyor ve kırmızı saten nevresim takımı ve kalp yastıklar ile çiftlere unutamayacakları bir balayının sözünü veriyor. İlhamını tamamen “su”dan alan ve 90.000 m2lik bir alana yayılan bu eşsiz tesis, hayran bırakan bir masal kenti sunuyor. En seçkin lezzetlerin sunulduğu, özel peyzaj ve iç dekorasyonu ile büyüleyen, sizi bambaşka hayallere sürükleyen harikulade masal kentinde balayınızı da farklı yaşayacak ve unutulmaz kılacaksınız.

İçinde bulunduğu doğal güzelliklerle bütünleşen ve çok geniş bir alana yayılan Susesi, suyun arındırıcı ve huzur veren etkisini doruğa çıkartacak güzellikte bir tesise sahip. Bu özelliğiyle Türkiye'nin en dikkat çeken tatil merkezleri arasına giren Susesi'ni rakipsiz yapan bir diğer niteliği de ayrıcalıklı hizmet ve servis kalitesi. Misafirlere sunulan lüks ve konfor, bu büyülü atmosferi kusursuz bir şekilde tamamlamak için incelikle tasarlanmış.

Kendinizi yeni bir hayata ve sevgiye hazırlayın!
Susesi'nin hayran bırakan atmosferi ile bütünleşen ve adı gençlik iksirinin sunulduğu kutsal kadeh anlamına gelen La Calisse Spa ise sayısız sağlık ve güzellik terapisini ayrıcalıklı bir hizmet anlayışıyla buluşturuyor. VIP Spa Suitleri, Anti-Aging merkezi, özel terapi odaları, sauna ve fitness merkezi ve kapalı havuzu ile hayal edebileceğinizden daha fazlasını bir arada sunan La Calisse'de yeniden doğmak için her şey hazır! Buradaki tüm hizmetler, dünya çapında uzmanlar ve ürünler eşliğinde sunuluyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.