22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BALAYI ÇİFTLERİNİ BEKLİYORUZ

D-Hotel Maris, çam ormanları arasındaki muhteşem konumu, lüks hizmet anlayışıyla yeni evlenen çiftlere hoş sürprizlerle romantik ve özel bir balayı yaşatıyor

BALAYI ÇİFTLERİNİ BEKLİYORUZ

11 Haziran 2013 / 10:16


Ege ve Akdeniz’in birleştiği büyüleyici Datça Yarımadası Hisarönü koyunda bulunan, bu yaz evlenecek çiftlerin hayalindeki balayını yaşayabilecekleri D-Hotel Maris, yalnızca sekiz yaş ve üzeri misafirleri ağırladığı konsepti, ayrıcalıklı hizmet anlayışı, muhteşem manzarası, eşsiz doğası ile romantizmin doruklarında balayı geçirmek isteyenlerin tercihi olacak. Çam ormanları, volkanik dağlar ve doğal plajlar ile çevrili, otelcilik sektöründe dünya çapında prestij sahibi “The Leading Hotels of the World” üyeliğine Türkiye'de kabul edilmiş tek resort otel olan D-Hotel Maris, misafirleri için konforu en üst seviyeye çıkarıyor. Dalaman Havaalanı’na bir buçuk saat uzaklıkta yer alan D-Hotel Maris’e gitmek için otelin özel şoförlü transfer hizmetini alabilirsiniz. Bu özel günlerinizi daha da unutulmaz kılmak için otelin lüks deniz uçağı ile Dalaman veya Bodrum Havalimanı’ndan yalnızca 25 dakika süren bir yolculuk sonrasında otele varabilirsiniz. Havaalanlarından otele ulaşmak için yine 25 dakika sürecek olan otelin helikopteri ya da VIP araçlarla karayolundan transferi seçebilirsiniz. 
 
Saklı Koylarda Yalnızca Doğa ve Siz
D-Hotel Maris’in her biri farklı konseptte ve biri Mavi Bayraklı beş adet plajı bulunuyor. Ege ve Akdeniz’in birleştiği büyüleyici Datça Yarımadası’nın her biri başı başına doğal güzellik olan koyları, adaları... Ve hemen ötesinde günü birlik gidip gelebileceğiniz Yunan Adaları... Balayınızda klasikten vazgeçmek istemeyenler için denizlerin kraliçesi 100ft’lik ahşap özel yapım yelkenli Paşa ya da hız tutkunlarının tercihi Sunseeker Portifiono 48 ve Azimut 55 yatları birini kiralayarak sevdiğinize unutamayacağı bir sürpriz yapıp bu çok özel günlerinize daha da değer katabilirsiniz. 
 
Balayında ESPA Keyfi
Balayınızda dünyaca çapında birçok ödüle sahip ESPA, bedeninizi ve ruhunuzu şımartmak için hizmetinizde. Türkiye’de ilk kez bir resort otelde ESPA size özel farklı bir spa deneyimi sunuyor. Opulent mermerden tasarlanmış benzersiz hamamda her biri ESPA tarafından eğitimden geçmiş terapistlerle bugüne kadar deneyimlemediğiniz bir hamam deneyimi yaşanabilir; vitality havuzda suyun gücünü hissedebilirsiniz. Yoğun ilgi karşısında bu yaza 10 yeni terapi odası da eklenen ESPA’da D-Hotel Maris’e özgü Ege Deniz Kabukları Masajı ya da Purva Karma Dört El Masajı ise sunulan imza uygulamalar. Tazelenmek, düğünün yorgunluğunu atmak isteyen çiftler ise içerisinde buhar odası da bulunan Private SPA Suiti tercih edebilirler. Masaj sonrasında mimarisiyle de sizi rahatlatacak olan dinlenme odalarından birini tercih edebilir ya da oldukça geniş bir alana yayılmış olan dinlenme terasının sahip olduğu sıra dışı volkanik dağ ve deniz manzarasının keyfini sürebilirsiniz. 
 
D-Hotel Maris farkıyla her gün birbirinden farklı lezzet seçenekleri: 
D-Hotel Maris, nefes kesici, muhteşem manzarası eşliğinde sunulan açık büfe kahvaltı ile güne muhteşem bir başlangıç yapacağınız kahvaltı restoranının yanı sıra Et restoranı; İtalyan, Asya, Ege ve Türk mutfakları olmak üzere beş farklı à la carte restoran seçeneği sunuyor. Volkanik dağların ortasında bembeyaz kumsalı, denizin sunduğu benzersiz mavi tonları ile mavi bayrak ödüllü doğa harikası the Bay Plaj, Ege ve Akdeniz’in kesiştiği noktada misafirlerine üç yeni restoranı ile istisnai bir yeme–içme keyfi sunuyor. Man.Zara, Türk ve Osmanlı mutfağıyla buluştururken, et düşkünlerinin adresi özel etlerle yapılan geniş menüsüyle Grill 93. Bellariva ise Floransalı İtalyan şefi ile geleneksel İtalyan mutfağından makarna ve pizza örnekleri ile damaklara bayram yaşatacak nitelikte. Saklı cennet koylardan bir diğerinde yer alan The Breeze, Ege ve Akdeniz mutfağından geleneksel örnekler sunmaya devam ederken; SPICE zengin sushi ve sashimi örneklerini de kapsayan zengin menüsüyle Asya mutfağı olarak hizmet veriyor. Rezervasyon önceliğine sahip olan balayı çiftleri, otelin restoranlarında ve 6 farklı barında romantik dakikalar geçirebilirler.
Balayınızda Unutamayacağınız bir yeme-içme deneyimini D-Hotel Maris ayağınıza getiriyor: Zuma Pop Up D-Hotel Maris’teDünya çapında ödüllere sahip uluslararası Zuma Restoran, Haziran ayından Eylül ayına kadar,  tüm koyu ayaklar altına seren büyüleyici manzarası ile terasta sıra dışı çizgisiyle D-Hotel Maris misafirleri ile buluşuyor. Dünyanın dört bir yanında bulunan Zuma restoranlarının heyecan verici unsurları bir araya getiren D-Hotel Maris Zuma, açık hava “robata grill” ızgarasında kendi imzasını taşıyan ve klasik yemeklerden örnekler sunacak. Dünyanın en iyi barlardan bir olarak bilinen Zuma, dünyaca ünlü miksolojist ve DJ’leri ile de misafirlerine benzersiz deneyim yaşatacak. 
 
Suit ve Villa’da konaklamayı tercih edenler için ayrıcalıklar bunlarla sınırlı değil 
Bu özel günlerinizi daha da özel kılmak isterseniz suit seçenekleri ya da benzersiz villa tercihiniz olabilir. Saunası, jakuzisi, kitchennetti ile Dubleks Presidential Suit’tin muhteşem manzaralı terasında kahvaltı ya da sunduğu benzersiz lüks ile Villa’da dağ ve deniz manzaralı havuz ve sauna keyfi, özel hamam ayrıcalığı.  Suit ve villa misafirleri Türkiye’de ilk defa bir resort otelde hizmet veren “Executive Club Lounge”da kişiye özel karşılama ile Merhaba diyor D-Hotel Maris’e... Tatiliniz süresinde alacağınız özel tatil danışmanlığı hizmeti ötesinde bir de yalnızca Executive Club Lounge misafirlerine tahsis edilen özel plaj bulunuyor. Bu plajda masaj bölümü, jakuzisi ve dinlenme alanları olan kabanalardan birini kiralayarak Executive Plaj misafirlerine özel olarak tasarlanan ESPA ve yiyecek-içecek ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz. 
 
Ege ve Akdeniz'in kesiştiği yerde, dünyanın en güzel gün batımında balayınızı masalsı kılın...
Konumu itibariyle sizi masalsı güzelliğin benzersiz lüksüne davet eden D-Hotel Maris, Green Hill’de klasik müzik eşliğinde muhteşem günbatımını her gün seremoniye dönüştürüyor... Bu eşsiz anı şampanya ile kutlayabilirsiniz. 
www.dhotel.com.tr
 
 
BALAYI NOTLARI
D-Hotel Maris’in Balayı Çiftlerine Özel Ayrıcalıkları: 
Yedi geceleme altı konaklamalar için Balayı Ayrıcalıkları:
• Giriş günü özel oda dekorasyonu.
• Hoş geldin ikramı olarak soğutulmuş köpüklü şarap ve meyve tabağı.
Konaklama süresince bir kez iki kadeh köpüklü şarap eşliğinde kontinental kahvaltı ikramı.
• Kontinental kahvaltı: Tercihinize göre taze sıkılmış greyfurt ya da portakal suyu, karışık mısır gevreği çeşitleri veya müsli, fırınımızdan taze ekmek sepeti; kruvasan, Danimarka kurabiyeleri, muffin, tereyağı reçel ve bal
• Müsaitlik doğrultusunda erken giriş ve geç çıkış.
• A la carté restoranlarda rezervasyon önceliği.
Yedi geceleme ve üzeri konaklamalar için Balayı Ayrıcalıkları
Yedi geceleme altı konaklamalar için sunulan Balayı Ayrıcalıklarının yanı sıra: 
• Müsaitlik doğrultusunda bir üst oda kategorisine upgrade.
• Otel tarafından organize edilecek araba transferlerinde 10% indirim.
Konaklama süresince bir aksam yemeğinde bir sise yerli şarap ikramı.
• Balayı hatırası olarak ünlü İtalyan parfüm tasarımcısı Laura Tonatto tarafından D-Hotel Maris için özel olarak üretilen D-Scentaromalı mum.
 
DİĞER NOTLAR
• Sekiz yaş ve üzeri misafirler kabul edilmektedir. 
• D-Hotel Maris Dalaman Havaalanına 130 Km, Bodrum Havaalanına 155 km, Marmaris şehir merkezine 35 km’dir. 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.