22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BALKAN YELKEN ŞAMPİYONASINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Sırbistan’da gerçekleştirilen 48. Balkan Yelken Şampiyonası sonrası yapılan elemede 2017 yılında düzenlenecek olan 50. Balkan Yelken Şampiyonası’nın Tekirdağ Süleymanpaşa sahilinde yapılacağı açıklandı

Balkan Yelken Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

18 Eylül 2015 / 15:00

TURİZMİN SESİ

Geçtiğimiz günlerde Sırbistan’da gerçekleştirilen 48. Balkan Yelken Şampiyonası sonrası yapılan elemede 2017 yılında düzenlenecek olan 50. Balkan Yelken Şampiyonası’nın Tekirdağ Süleymanpaşa sahilinde yapılacağı açıklandı.Son dönemde Süleymanpaşa Belediyesi’nin de katkıları ile ilçemizde gerçekleşen yelken organizasyonlarının başarısı ve Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü’nün son yıllarda ki yükselişinin önemli rol oynadığı eleme de bir diğer kriterde milli takımlara gönderilen sporcular olurken şehrimiz yine bu konuda da öncü oldu.
 
50.-balkan-yelken-sampiyonasi,ekirdag-suleymanpasa-sahil,2.jpg
 
Her Balkan ülkesinden çeşitli şehirlerin yarıştığı elemede ipi Tekirdağ kazanırken ülkemizi uluslararası arenada temsil etme hakkı kazandık.Konuyla ilgili olarak Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat oldukça mutlu olduğunu belirterek yaptığı açıklamada; “Şehrimizin böyle büyük bir organizasyonu kazanmasından dolayı çok mutluyum.
 
50.-balkan-yelken-sampiyonasi,ekirdag-suleymanpasa-sahil,3.jpg
 
Süleymanpaşa Belediyesi’nin de katkılarıyla gerçekleştirilen Rodosto Kupası ve diğer yelken faaliyetlerinin de büyük etkisi olduğunu öğrendim. Ne mutlu bizlere. 2016 yılında ikincisini gerçekleştireceğimiz Rodosto Kupası ve diğer yelken organizasyonlarına yapacağımız katkı ile 2017 öncesi bu şehrin gerçekten böyle büyük organizasyonları hak ettiğini herkese göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.