22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BAMTUR “BATMADIK” TUR İPTALİ YAPTIK

Kurban Bayramı dönemine denk gelen Yurtdışı Turlarımızı gerek operasyonel sıkıntılar gerekse gördüğümüz lüzum üzerine iptal etmiş bulunuyoruz

BAMTUR “BATMADIK” TUR İPTALİ YAPTIK

03 Kasım 2011 / 07:15

TURİZMİN SESİ


Müşteri memnuniyeti ve güvenliği kurulduğumuz 1999 yılından bu yana en çok önem verdiğimiz hususlardır. Bamtur turizm , Yunanistan, Mısır, Ortadoğu ve Avrupa ülkelerine en çok turist gönderen tur operatorudur. Geçen yıl Mısırdaki olaylardan dolayı firmamız ciddi anlamda sıkıntı yaşamıştır. Bu sıkıntıları telafi ederek müşteri memnuniyetini sağlamak için 2011 yılı içerisinde firmamızın tüm imkanları seferber edilmiş ve her ne kadar firmamız kaynaklı olmasada Mısır'da yaşanan sıkıntılar tarafımızdan tazmin edilmiştir. Kurban bayramı döneminde Mısır, Yunanistan, İtalya gibi ülkelerde doğal afetler ve halk ayaklanmaları olabilecegi ve olası bir olumsuz hareketlenmenin karşısında B planı gerçekleştirmek için yeterli operasyonel gücümüzün olamayacağı endişesi ile Kurban bayramı dönemine denk gelen riskli gördügümüz turlara ait toplam 1100 kişinin rezervasyonları yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda iptal edilmiştir. Misafirlerimizin firmamıza ödemiş olduğu tur bedellerinin iadeleri müşterilerimizin kredi kartlarına hızlı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Firmamızdan paket tur satın alan tüm Misafirlerimiz Ergo İsviçre Sigorta ile yapmış olduğumuz anlaşma gereği Zorunlu Seyahat Sigortası kapsamında güvence altındadır. Bugün bazı basın yayın organlarında ve internet sitelerinde Bamtur Turizm'in faliyetlerini durdurduğu iflasın eşinde olduğu gibi haberler yayınlanmıştır. Bu haberler tamamen hakkın suistimaline yönelik, gerçek dışı , mesnetsiz ve gazetecilik etiği ile bağdaşmayan haberlerdir. Bamtur Turizm 2012 yılı nisan ayına kadar İstanbul / Şaşkınbakkalda bulunan Genel Müdürlük Ofislerinde ve Nisan ayından itibaren Ataşehir'de yaptırdığı 1350 metre kare kapalı alanı olan Turizm üssünde faliyetlerine devam edecektir . Yetkili mercilerde söz konusu haberleri yayınlayan basın yayın organları ile ilgili gerekli davalar firmamız avukatları tarafından en kısa sürede açılacak ve davaların sonuçları kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Hiç bir etki altında kalmadan , sadece yandaş firmalarının maddi çıkarlarını gözetmek için bir turizm devini iflas etti gibi göstermeye çalışmadan haberleri doğru ve dürüst bir şekilde yayınlayan basın yayın organlarınıda teşekkürü bir borç biliriz. Firmamız yetkilileri ağzından yapılmış gibi yayınlanan açıklamalara itibar etmemenizi gerekli açıklamaların internet sitemizden doğru ve dürüst bir şekilde her zaman yapılacağını bilmenizi isteriz. Bamtur Turizm 2011 yılında 170.000 Türk vatandaşına Türkiyemizin tüm tatil beldelerinde ve Dünyada ekonomik tatil imkanı sağlamıştır. Şirket genel merkezimiz ve ülke genelindeki acenta ağımız ile beraber 1.100 kişiye istihdam sağlanmaktadır. Ülke ekonomisine her yıl 100.000.000 (yüzmilyon) TL'sının üzerinde katkı gerçekleştirmekteyiz. Türkiye'deki otellerimize sadece 2011 yılında yapmış olduğumuz ödeme 40.000.000 (kırkmilyon) TL'sıdır.

Bamtur Turizm Dünyanın Istanbul Merkezli Tek Cruise firmasıdır. Cruise Turizmini Turk insanına sevdirmek için firmamız tarafından büyük fedakarlıklar yapılmış ve gerçek anlamda bir cruise gemisi ilk defa bir Turk firma tarafından işletilmiştir. 2012 yılında filomuza katacagımız 194 metre boyunda 1350 kişilik dev Cruise Gemimiz ile Karadeniz ve Yunan adaları turlarımız, 2011 Yılbaşı , 2012 sömestre turlarımız ve her yıl olduğu gibi 2012 yılındada süprizler ile dolu erken rezervasyon kampanyamız planlandığı şekilde devam edecektir . Her zaman acentaların ve halkın yanında olan zor günlerimizde bize yardımcı olmaya çalışan Kültür ve Turizm Bakanlığımızın değerli çalışanlarına , insafsızca ve planlı bir şekilde yürütülmeye çalışılan karalama kampanyaları süresince bizlere destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Zorunlu olarak yapmış olduğumuz tur iptallerinden dolayı mağdur olan misafirlerimizden özür diler, mağduriyetlerinin en kısa sürede maddi ve manevi olarak telafi edilecegini bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla
Bamtur Turizm Yönetim Kurulu Adına
Bertan Aner

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.