23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BAMTUR’DAN YAZA MERHABA PARTİSİ

BAMTUR, geleneksel hale getirdiği “Yaza Merhaba” partisini Ankara Gemisi'nde gerçekleştirdi

BAMTUR’DAN YAZA MERHABA PARTİSİ

02 Haziran 2010 / 14:07

TURİZMİN SESİ


Bamtur'un aynı zamanda işletmeciliğini de üstlendiği Ankara Gemisi'nde, acentalar ve personel geç saatlere kadar eğlence dolu saatler geçirdiler.

Vizesiz Yunan adaları turları düzenleyecek olan Ankara Gemisi'nin tanıtımının da yapıldığı geceye, yabancı tur operatörleri de misafir olarak katıldı.

Bamtur'un kurucularından Bertan Aner, yaptığı açıklamada; “İşletmesini aldığımız Türk cruise gemisi Ankara ile başlattığımız ve dünyada bir ilk olan HERŞEY DAHİL sistemi ile Yunan adalarına vizesiz turlarımızı hem Türk turizmi açısından, hem iki ülke arasındaki yakınlaşmanın gelişimi açısından son derece olumlu buluyoruz. Bu nedenle bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Lübnan'dan Zeina Menhem ve Rudolp Karam da katıldı...

1 Haziran Salı günü, İstanbul Sarayburnu Limanı'nda demirli ANKARA CRUISE GEMİSİ'nde, saat 20.00'de açık büfe yemek ile başlayan ve geç saatlere kadar süren eğlenceye katılan konuklar arasında Intercontinental Beyrut Oteli Satış Müdürü Rudolp Karam ve Lübnan'ın en büyük seyahat acentası Nakkal & Cie'nin yöneticilerinden Zeina Menhem de vardı. Zeina Menhem, Rudolp Karam, Eda Aner ve Ceyda Akgüneş...

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.