22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN YÖNÜ DEĞİŞECEK

HSBC Türkiye, bankacılık sektörünün yönünü değiştirecek yenilikçi yaklaşımıyla, hem tüketicilerin hayatını kolaylaştıran hem de daha çok kazandıran büyük bir adım atıyor

Bankacılık Sektörünün Yönü Değişecek

20 Şubat 2014 / 17:42

TURİZMİN SESİ


HSBC’nin mevcut ve yeni tüm müşterilerini kapsayan bu büyük adımla, biri fatura olmak üzere en az 500 TL tutarında üç adet aylık ödemesini, HSBC’deki vadesiz hesabından yapan müşteriler; hesap işletim ücreti ödemiyor, şube, internet, ATM ve telefon bankacılığı kanallarından, EFT ve havale  işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebiliyor. Modern Hesap ile mevduatlarına sürekli hoş geldin faizi kazanırken, her ayın ilk yedi günü 5.000 TL’ye kadar Kredili Mevduat Hesabı’nı bedava kullanabiliyor. Müşteriler ayrıca, ücretsiz ferdi kaza sigortasından yararlanarak, ödemelerini güvence altına alabiliyor.

Taylan Turan: “Sektördeki dinamikleri değiştirecek, büyük ve cesur bir adım atıyoruz.”  

HSBC’nin, önümüzdeki dönemde sektöre farklı bir yön verecek yeni bankacılık anlayışını değerlendiren HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan, “HSBC Türkiye olarak önceliğimiz, koşullar ne olursa olsun müşterilerimizin yanında olmak, onların hayatlarına değer katacak ürün ve hizmetler geliştirmek. Bu cesur adımı atıyoruz çünkü kısa vadeli değil, uzun vadeli düşünüyoruz. Ekonomimizin uzun vadedeki yüksek potansiyeline inanıyor ve müşterilerimizin ana bankası olmayı hedefliyoruz.” dedi.

Bu büyük adımın getireceği kazanç ve avantajlarla sektörde önemli bir boşluğu dolduracağına inandığını belirten Taylan Turan sözlerine şöyle devam etti: “HSBC Türkiye olarak, her zaman olduğu gibi odağına müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve değişen beklentilerini koyduğumuz, sıradışı ve yenilikçi bir bankacılık anlayışını hayata geçirmeye karar verdik. Önce yine müşterilerimizi dinledik ve bu defa beklentilerin de ötesine geçerek, sektörün dinamiklerini değiştirecek büyük bir adım attık. Makroekonomik koşulların ve yeni yasal düzenlemelerin doğrudan etkilediği bankacılık sektöründe taşları yerinden oynatacağını düşündüğümüz bankacılık anlayışımız; mevcut ve yeni tüm müşterilerimize, HSBC’yi tercih ettikleri için, her gün daha da çok kazandıracak ve onların hayatını kolaylaştıracak.”

HSBC’nin Büyük Adımı

HSBC’nin büyük adımından faydalanmak isteyenler; 3 adet düzenli ödemenin toplam tutarı aylık 500 TL ve üzerinde olduğu sürece, söz konusu hizmetlerden sürekli olarak yararlanabiliyor. Toplam üç düzenli ödeme talimatından en az birinin fatura, diğerlerinin kira, aidat, okul, servis gibi ödemeler veya HSBC’deki kredi kartı / bireysel emeklilik sistemi ödemeleri ile diğer bankalardaki kredi taksit ödemeleri için verilmesi gerekiyor.

HSBC’nin büyük adımı kapsamında müşteriler;

  Hesap İşletim ÜcretiÖDEMİYOR!

 Şube, İnternet, ATM ve Telefon gibi tüm bankacılık kanallarından yapacağı işlemlerde

 EFT ve Havale ücretiÖDEMİYOR!

  Modern Hesap ile mevduatına sadece ilk ay değil,SÜREKLİ “Hoş Geldin Faizi”KAZANIYOR!

 Her ayın ilk  7 gününde, 5.000 TL’ye kadar  Kredili Mevduat Hesabı’nıBEDAVA KULLANIYOR!

  Kaza sonucu oluşacak hastane masrafları veya yaşam kaybı, sürekli maluliyet risklerine karşı ödemelerini güvence altına alanFerdi Kaza Sigortası’ndan  ÜCRETSİZ  YARARLANIYOR!

Müşteriler, ödeme talimatlarını verdikleri andan itibaren, her ay yaptıkları düzenli ödemelerin HSBC tarafından takip edilmesinin rahatlığını yaşarken, aynı zamanda sürekli olarak kazanmaya başlıyorlar. www.hsbc.com.tradresinden ulaşabilecekleri kazanç tablosu ile aylık ve yıllık olarak ne kadar kazandıklarını izleyebiliyorlar.

HSBC’nin büyük adımıyla hemen kazanmak isteyenler, TEKLİF yazıp 4477’ye SMS atarak bilgi alabiliyor, başvuruda bulunabiliyor. Başvurular, HSBC şubeleri,  HSBC İnternet Bankacılığı (www.hsbc.com.tr) ve HSBC Telefon Bankacılığı (0850 211 0 111) üzerinden de kolaylıkla yapılıyor.

Müşteriler, HSBC’nin tüm ürün ve hizmetlerinde olduğu gibi, hiç bir sürprizle karşılaşmadan, tüm işlemlerin öncesinde ve sonrasında, ücretsiz SMS’lerle açık ve şeffaf bir şekilde bilgilendiriliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.