22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BARCELÓ ERESİN TOPKAPI'DA İSPANYOL GECESİ

Barcelo Eresin Topkapı Oteli Sevilla şehrinde baharın gelişinin kutlandığı “Feria de Abril” festivalini İstanbul’da İspanyol danslarıyla ve şenlikle kutladı

Barceló Eresin Topkapı'da İspanyol Gecesi

09 Nisan 2014 / 00:21


Barceló Eresin Topkapı Hotel Genel Müdürü Enrique Acrich ispanyol gecesi için gelen konuklara  hoşgeldin konuşması yaptı.

barceló-eresin-topkapi-hotel-genel-muduru-enrique-acrich.jpg

Davete gelenlere İspanyol kıyafetleri giyen garsonlar hizmet verdi. Barcelo Eresin Topkapı Oteli'nde coşkulu bir İspanyol gecesi yaşandı. 17 ülkede, 140 oteli bulunan İspanyol otel zinciri Barceló Hotels & Resorts'un otellerinden Barceló Eresin Topkapı Otel, İspanya'nın Sevilla şehrinde gerçekleşen baharın gelişinin kutlandığı ''Feria de Abril'' Festivaline ev sahipliği yaptı.

barceló-eresin-topkapi,ispanyol-gecesi,feria-de-abril-,barceló-eresin-topkapi-hotel-genel-muduru-enrique-acrich.jpg

Cervantes Enstitüsünün de katkılarıyla gerçekleştirilen, çok sayıda acenta ve şirket yetkilisi ile basın mensuplarının katıldığı gecede yoğun ilgi vardı
 
barceló-eresin-topkapi,ispanyol-gecesi,feria-de-abril-,barceló-eresin-topkapi-hotel-genel-muduru-enrique-acrich-,3.jpg
 
Yapılan çekilişte davetlilere Avrupa’nın farklı noktalarındaki Barceló otellerinden konaklama hediyeleri Barceló Eresin Topkapı Hotel Genel Müdürü Enrique Acrich tarafından kazananlara takdim edildi.
 
etnik-34-creative-group-kurucusu-manuel-reina-ve-danscilari-,3.jpg
 
Etnik 34 Creative Group kurucusu Manuel Reina ve dansçıları davetlilere unutulmaz bir Flamenko Dans ve Müzik performansı sergiledi. Executive Chef Macit Kalfa ve ekibi tarafından özenle hazırlanan, gazpacho, tortilla, Valensiya usulü Paella, tarta de santiago, krem katalan gibi İspanyol mutfağının geleneksel ve birbirinden özel lezzetleri şarap ve sangria eşliğinde davetlilerin beğenisine sunuldu.
 
barceló-eresin-topkapi,-feria-de-abril,-ispanyol-gecesi,-.jpg
 
Barcelo Eresin Topkapı Oteli'nde Flamenko Dans ve Müzik ekibi sahne aldığı sırada  konuklardan biri sahne yanında yere yığıllarak fenalaştı. Kısa süre organizasyon durarken  Barceló Eresin Topkapı Hotel Genel Müdürü Enrique Acrich hemen rahatsızlanan kişinin yanına koşarak ilgilendi doktor çağırarak hastanın başından ayrılmadı. Kısa süre içinde  doktorun yardımıyla hasta kendine getirildi .Barceló Eresin Topkapı Hotel'de eğlence kaldığı yerden devam etti.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.