22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BAŞARAN ULUSOY YOLA DEVAM DEDİ

05 – 06 Aralık 2009 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 19. Olağan Genel Kurulunda, arkadaşlarımla birlikte iki yıl daha görev yapmak üzere huzurlarınıza geleceğiz.

BAŞARAN ULUSOY YOLA DEVAM DEDİ

05 Kasım 2009 / 10:55

TURİZMİN SESİ


8 yıllık yoğun ve hizmetle dolu çalışmamızın sonunda geçtiğimiz Genel Kurul öncesi görevi bırakma kararımızı talep ve talimatlarınız doğrultusunda değiştirerek “Yola Devam” dedik ve 2 yıl daha görev yaptık.

Üst üste 10 yıl süren bu çalışmamızda rehberimiz daima ülkemize hizmet ve üyelerimizin mesleklerini daha iyi koşullarda yapabilmelerini sağlamak oldu. Bunun sonucunda bugün TÜRSAB, gerek kamu otoritesi gerekse kamuoyu nezdinde bir kanaat önderi olarak turizm sektörü ile ilgili vazgeçilmez bir referans kaynağı haline gelmiştir. TÜRSAB'ı  kurulduğundan bu yana özlemimiz olan bu noktaya elbette ki el ele vererek hep birlikte getirdik.

Bugün tekrar huzurlarınıza 2 yıl daha hizmete talip olarak geliyorsak biliniz ki tek sebebi yürüttüğümüz önemli projeleri tamamlayabilmek, bu yolla da ülkemize ve üyelerimize hizmete devam edebilmektir. İşte bu anlayışla, 05 – 06 Aralık 2009 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 19. Olağan Genel Kurulunda, arkadaşlarımla birlikte iki yıl daha görev yapmak üzere huzurlarınıza geleceğiz. Göreve devam etmemiz için teveccüh göstermeniz halinde her zamanki inanç ve anlayışla hizmetinizde olacağımızı saygı ile duyururuz.

Başaran ULUSOY ve Arkadaşları

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.