22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BAŞARAN ULUSOY’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

100 bin Lira değeri olan son model özel asansör donanımlı araç, şoförü ile birlikte 24 saat boyunca Müzeyen Senar'ın hizmetine girdi

BAŞARAN ULUSOY’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

12 Haziran 2009 / 23:52

TURİZMİN SESİ


Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan'ın girişimi ile Türsab Genel Başkanı Başaran Ulusoy, geçtiğimiz yıl felç geçiren ünlü ses sanatçısı, Türk Sanat Müziği'nin divası Müzeyyen Senar ve ailesinin yaşamını kolaylaştırmak için son model engelli asansörlü minibüs ve şoför tahsis ettiler. Araç, 2 engelli tekerlekli sandalyesinin yanı sıra şoförü dahil sekiz kişi taşıma kapasitesine sahip.

Müzeyyen Senar'ın kızı Feraye kendi araçları ile annelerini Bodrum'da gezdirmeye götürmekte zorlandığını, annesinin sol tarafındaki felcinin devam ettiğini ifade ederek Başaran Ulusoy ve bu organizasyonu üstlenen Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan'a teşekkür ettiğini söyledi. Feraye, annesinin konuşmakta biraz güçlük çektiğini ancak kendisini çok güzel ifade edebildiğini belirterek, "Felçten başka çok büyük bir problemi yok" dedi. Feraye bu araç tahsisinin kendisini ve annesini çok duygulandırdığını da belirtti.

Türsab Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel, geçtiğimiz mayıs ayında Türsab Ortakent Kültür Merkezi'nin açılışında Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan'ın Başaran Ulusoy'a Müzeyyen Senar'ın rahatsızlığı nedeniyle böyle bir araca ihtiyacı olduğunu ilettiğini anlattı. Başaran Ulusoy'un ünlü sanatçı Müzeyyen Senar'ın böyle bir aracı tahsis etmek için Doğuş grubuna bir araç imal edilmesi için sipariş ettiğini bu arada sanatçının mağduriyetini giderebilmek amacıyla böyle bir aracı şoförü ile birlikte tahsis ettiklerini açıkladı.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.