22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BAŞARININ SIRRI İHTİYAÇLARI DOĞRU ANLAMAK VE HIZLI OLMAK

Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı, ‘ Türkiye’yi 5 yıl sonrası çok güzel ve güçlü bir dönem bekliyor, bunu dünyanın önde gelen stratejistleri söylüyor.’ dedi

Başarının sırrı ihtiyaçları doğru anlamak ve hızlı olmak

30 Mayıs 2020 Cumartesi 12:17

TURİZMİN SESİ


Eğitim Danışmanlık Şirketi AL Danışmanlık Kurucusu Ayşen Laçinel'in  sorularına ve gündeme dahil ayrıntılara tüm içtenliğiyle cevap veren  Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı, her zaman olduğu gibi pandemi dönemi ve sonrasında da ihtiyaçları bilmenin önemine dikkat çekti.

Değişen ihtiyaçları doğru anlamanın ve buna göre işleri tasarlamanın araştırma yapmanın önemini belirtti.

Yaşam Mimarı Ağaoğlu’nun Bodrum, İstanbul’daki projelerinin yeni oluşan bahçeli, sosyal alanlı, temiz havada doğa ile içiçe ortamdaki özelliklerinin yüksek talep gördüğünü anlatan Rahvalı, yeni konut projelerinin ihtiyaç ve isteklere göre tasarlandığını söyledi.

Konut yanı sıra iş yerlerinin de farklılaşacağını talebin değişeceğini ve Ağaoğlu projelerinin buna göre olduğunu vurguladı. Enerji alanı ve turizmde de faaliyetleri olan Ağaoğlu Şirketler Grubu, enerji alanındaki çalışmaları ile de ayrı bir değer ve hacme sahip.

Türkiye’nin lider markası Ağaoğlu’nun ve sektörde önde gelen lider isimlerden Hasan Rahvalı’nın başarısının sırrı nedir? 

İhtiyacı doğru anlayıp harekete geçmek, hızlı olmak, takım çalışması ve odaklanmak’ diyen Rahvalı, gelecek günlerin ülkemiz için güzel olacağını, pandemi döneminin çok iyi yönetildiğini, bu yıl ve önümüzdeki yılı çalışarak odaklanarak ve zorlukları aşacağımızı bilerek geçirmemiz gerektiğini, Türkiye’nin  bu dönem sonrası daha da güçlü olacağını vurguladı.

Ağaoğlu Şirketler Grubunda, iyi bir takım çalışması yapıldığını , Ali Ağaoğlu’nun çok iyi bir iş adamı olduğu ve vizyonerliğinin başarıdaki önemini vurguladı.

Özetle , dünyanın en zorlu sınavlarından birini vermekteyken, birlik ruhu ile ve değişen ihtiyaçları fark ederek hızla yeni atılımlar yapacak araştıracak çalışacak ve ülkemizin zenginliklerine gücüne inanarak bu zorlu dönemden zorlansak da güçlenerek geçeceğiz. dedi.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.