22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BAŞKAN ÖZGAN’A ÖDÜL

Yerel Yönetimler Dergisi Yılın Yerel yöneticilerini belirlediği çalışmasında Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı “Eski Kozan'ı Canlandırma Projesi” ile Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma ödülüne layık gördü.

BAŞKAN ÖZGAN’A ÖDÜL

06 Temmuz 2010 / 11:18

TURİZMİN SESİ


Anadolu'da Yerel Yönetimler Dergisinin “Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor“ adıyla 3 yıldan bu yana internet sitesi üzerinden yaptığı oylama çalışması ile 2010 yılının Yerel Yöneticilerini belirledi. Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz'un açılış konuşması ile başlayan program Doç. Dr. Şükrü Karatepe, Ak Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Ak Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ve BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu'nun konuşmaları ile devam etti.

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Merkez'inde gerçekleşen ve katılımın yoğun olduğu ödül töreninde Tarih ve Kültür Mirasına sahip çıkan belediye başkanları arasında öne çıkan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, yaptığı restorasyon ve kültür çalışmaları ile Eski Kozan'ı Canlandırma Projesi” ile “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma” ödülüne layık görüldü.

Kayseri İl Genel Meclis Başkanı Saadettin Aydın tarafından ödülü verilen Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Şahsıma verilen bu ödül Kozan'ımız için verilen bir ödüldür. İlçemizde yaptığımız çalışmaların takdir görmesi mutluluk vericidir. Kozan'ımızda değişim sadece tarih ve kültürel alanda değil her alan da devam edecektir” dedi.

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan'ında ödül aldığı törene, Ak Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, BBP Genel Sekreteri Mustafa Destici, Doç. Dr. Şükrü Karatepe, Belediye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.