22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BATI AKDENİZ’DEN ULUSLARARASI TANITIM

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya, Burdur ve Isparta'nın turizm potansiyelini daha da güçlendirmek amacıyla uluslararası platformlar olan turizm fuarlarında tanıtım çalışmalarını sürdürdü

BATI AKDENİZ’DEN ULUSLARARASI TANITIM

18 Mart 2011 / 19:36

TURİZMİN SESİ


Dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı ITB Berlin 2011'in ardından Moskova'daki iki fuara da katılan BAKA, turizm yatırımları, kültür turları ve St. Paul'ü ana tema olarak işledi. Fuarlarda Batı Akdeniz'in tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleri ile bölgeye dair projelerde verilecek desteklerle ilgili bilgilendirmeler yapan BAKA, eko, sağlık, inanç, kongre, yat, spor, av ve yayla gibi alternatif turizm zenginlikleriyle ilgili de bilgilendirmeler yaptı.

Görevleri arasında “Bölgenin iş ve yatırım imkânlarının, ilgili kuruluşlarla işbirliği halinde ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımını yapmak veya yaptırmak” da bulunan BAKA, bölgenin turizm değerlerini uluslararası fuarlara taşımaya devam ediyor.

EMİTT, ITB BERLİN, MOSKOVA
Dünyanın 6. büyük fuarı İstanbul'daki EMİTT'te Burdur, Isparta ve Antalya'daki kamu ve özel kurumlarıyla işbirliğine giderek stant açan BAKA, fuarın ardından sırasıyla 5 gün süren dünyanın turizm borsası kabul edilen ITB Berlin'de Batı Akdeniz'in tanıtımı yaptı. Berlin'de BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ile Dış İlişkiler ve Tanıtım Birimi Başkanı Mehmet Pehlivan'ın stantta tanıtım çalışması yapmasının ardından uluslararası seyahat ve turizm fuarı Intourmarket Moskova 2011 ile turizm ve seyahat sektörlerine yönelik tüketici fuarı MITT 2011'de de Türkiye bölümlerinde stant açıldı.

Moskova'daki turizm sektörünün uluslararası iki fuarında da BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, Antalya YDO Koordinatörü Alaattin Özyürek, BAKA Dış İlişkiler ve Tanıtım Birimi uzmanları Bayram Altıntaş ile Muhsin Vural stantlarda tanıtım ve görüşmeler gerçekleştirdi. Fuarlarda tur operatörleri, seyahat acenteleri ve profesyonel turizmcilerle biraraya gelen BAKA ekibi, Batı Akdeniz'de turizm yatırımları, kültür turları, St. Paul Yolu, tarihi, doğal ve kültürel, eko, sağlık, kongre, yat, spor, av ile yayla turizmi gibi alternatif zenginliklerini anlattı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.