22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BATMAN, TARİHİ VE DOĞA GÜZELLİĞİYLE BİR TURİZM KENTİDİR

Batman Valisi Ahmet  Deniz, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış; sevginin, kardeşliğin ve güzelliklerin şehri Batman’da turizmcileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini belirtti

Batman, tarihi ve doğa güzelliğiyle bir turizm kentidir

19 Nisan 2018 Perşembe 18:38

TURİZMİN SESİ


BATMAN- Batman Valisi Ahmet  Deniz, toplumlar arasında daha fazla iletişim ve sirkülasyonun olması birçok önyargıyı da değiştirecektir. Anadolu açık bir hava müzesidir. Türkiye’ye gelip, gören bir turist ile görmeyen bir turistin bakış açısı farklıdır. Ne kadar fazla insan ülkemizin güzelliklerini ziyaret ederse, önyargılar da o kadar değişir. Anadolu coğrafyası Yunus Emre’nin hacı Bektaşi Veli’nin Mevlana’nın sevgi tohumlarının atıldığı bir coğrafyadır. İnsana kıymet ve değer veren bir medeniyetin mensuplarıyız. Batman, misafirperverliğiyle kadim bir kültüre sahip, huzurlu ve güvenli bir şehirdir. 

Buraların güzelliğini gittiğimiz her yerde anlatmalıyız. Bu vatan hepimizin bu ülkeye hepimiz sevdalıyız. Hep birlikte ülkemizin daha da gelişip büyümesi için çalışacağız. 90'larda 5 milyon 2000 'lerde 10 milyon şu anda 35 milyon turist beklentimiz var. Ülke olarak 2023'e 50 milyon turist 50 milyar dolar hedefliyoruz. Türkiye’nin kalkınmasına, büyümesine ve gelişmesine hepimizin ihtiyacı var dedi. Sözlerine son verirken 1.Uluslararası All Anatolia Turizm Yatırım ve Pazarlama Zirvesi Çalıştayı  için Batman’a gelerek bu çalıştayın içinde görev alarak katkı sağlayan tüm ekibe Hüseyin Baraner nezdinde  teşekkür ediyorum dedi.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.