22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BAYRAM SEÇENEKLERİ ADAM&EVE’DE

Adam&Eve'e gelecek misafirler, dört gün süresince düzenlenecek birbirinden renkli müzik, dans gösterileri ve özel partilerle hem bayramın ve hem eğlencenin tadına varacaklar

BAYRAM SEÇENEKLERİ ADAM&EVE’DE

01 Kasım 2011 / 10:00

TURİZMİN SESİ


Adam&Eve Kurban Bayramı'nda misafirlerine EdenSPA'nın huzur dolu, güncel yaşamın karmaşasından uzak “saflığı” yaşayabileceğiniz rüya gibi bir ortamının yanı sıra, “Fasıl” grubu, “Mehter Takımı”, “Akrobasi Show” ve her gece ayrı bir parti konseptiyle sınırsız eğlence sunuyor. Kurban Bayramı nedeniyle 06-09 Kasım tarihleri arasında Adam&Eve'e gelecek misafirler, dört gün süresince düzenlenecek birbirinden renkli müzik, dans gösterileri ve özel partilerle hem bayramın ve hem eğlencenin tadına varacaklar. Ayrıca Adam&Eve' in sınırsız konfor ve çekici yaşam alanlarından EdenSpa; siyah ve beyazın dengesi ile saflığın sembolü olan yansıma noktasında teknolojinin desteği ile donatılmış 5500 m2 içerisinde oluşturulan özel alanlarda; kişisel antrenörleriniz eşliğinde 500m2 fitness merkezi, jakuzi ve hidroterapi alanlarına sahip 65 m. uzunluğunda kapalı yüzme havuzu, 256 m2 genişliğinde standartlar ötesi hamam, kişisel kullanım için 2 adet özel hamam, aroma inhalasyon kabini, buhar odası, Fin ve Rus saunaları ve şok havuzları ile konuklarına hizmet sunmakta.

Ses ve renk terapisi ile sizi saran melodiler ve titreşimler eşliğinde bedeninizdeki çözülme hissini yaşayacaksınız EdenSpa, kişisel zevklere uyarlanabilir sıra dışı konseptleri ile SPA sektöründe bir yenilik olan her biri 125m2 teraslı, süs havuzlu 10 adet SPA Suitlerinde özel hamam, sauna, plazma TV, jakuzi ve terapi yatakları ile özel müzik yayını eşliğinde ayrıcalığınızı hayallerinizin ötesine taşır. Oluşturulan bu özel konseptler için hazırlanan paket programlar (Gümüş, Altın, Elmas) sayesinde günübirlik yaşam zevkini tadabilirken uzun süreli konaklamalarınız için de kullanabilir yada dostlarınıza hediye ederek kendilerini özel hissetmelerini sağlayabilirsiniz.

EdenSpa, geleneksel hamam konseptine osmanlı kültürünü ve modern anlayışı katıyor. 264m2 “Sofa” olarak adlandırılan hamam girişi bölümünde chill out müziği eşliğinde unutulmaz partiler de yaşayabilirsiniz. Renk ahengi içinde özel localar vücudunuzu saran huzurla meditasyon yapmış kadar doğal bir rahatlama vaat ediyor.
Vitamin Bar da sağlıklı kurabiyelerin tadına bakabilir, egzotik meyve veya meyve suların keyfine varabilirsiniz. Klasik masaj programlarının kişisel sentez ile farklı sunumlarını ve uzman kadrosunu bir araya getiren EdenSpa hizmet anlayışını farklı boyutlarda geliştirerek ayrıcalık hissini sağlamasının yanı sıra ruh ve beden dengenizi sağlamak üzere oluşturulan Ayurveda programlarında çakra terapisi sonrası, size kalan sadece ihtiyacınız olan dinginliğe ulaşmak için ruhunuzun şımartılmasına izin vermek. EdenSpa' nın hamilelik dönemlerindeki misafirleri için anne-bebek bağlarını güçlendiren yaklaşımdaki programları, bu özel duruma uygun sürpriz hizmetler ile birleşerek bebeğinizle baş başa geçireceğiniz en tatlı zamanları yaşatmak üzere oluşturuldu. Detox, anti-aging, sıkılaşma ve forma girme gibi diğer programlar ise EdenSpa' da alabileceğiniz sıra dışı hizmetlerden yalnızca birkaçı…

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.