22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BAYRAM’A ÖZEL ŞEKER GİBİ TATİL FIRSATI

Tabiatın muhteşem manzarası içinde, huzurlu ve sıcacık bir bayram tatili geçirmek istiyorsanız Hotel Berke Ranch’i tercih edebilirsiniz

BAYRAM’A ÖZEL ŞEKER GİBİ TATİL FIRSATI

20 Haziran 2014 / 11:39


Bu bayram her şeyi bırakıp uzak diyarlara kaçmak ister miydiniz? 
Eğer sizde tabiatın muhteşem manzarası içinde, huzurlu ve sıcacık bir bayram tatili geçirmek istiyorsanız Hotel Berke Ranch’i tercih edebilirsiniz.
 
hotel-berke-ranch,2.jpg
 
Alternatif turizmin ayrıcalığını yaşamak isteyenler için farklı bir konseptle 1995 yılından beri hizmet veren Berke Ranch,  Şeker Bayramı tatilinde de kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.
Kişi başı sadece 99 TL (Oda Kahvaltı)ödeyerek doğanın kucağında mükemmel bir tatil fırsatı sizi bekliyor. Toros dağlarının eteklerine kurulan Hotel Berke Ranch, Kemer’e 6 km mesafede yeşillikler arasında huzur ve eğlenceyi bir arada bulabileceğiniz ideal bir mekan…
 
hotel-berke-ranch,22.jpg
 
Ayrıca bayram tatilinde farklı alternatifler arayanlar için at binme, orman turları, rafting, jeep safari, yat turu, masaj keyfi otelin aktiviteleri arasında yer alıyor.Şehrin stresinden kurtulmak, anılarla dolu bir bayram geçirmek istiyorsanız Hotel Berke Ranch, şeker gibi bir tatil için sizi eşsiz güzellikteki mekanına bekliyor.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.