22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BAYRAMDA DE LUXE KEYFİ

Çocuklu ailelerin de rahatça tatilini geçirebileceği bu eşsiz mekan, çocuk havuzu ve mini club'ıyla küçüklerin de her türlü ihtiyacına karşılık veriyor

BAYRAMDA  DE LUXE KEYFİ

14 Eylül 2009 / 16:08

TURİZMİN SESİ


Farlı bir tatil mi arıyorsunuz? Lüx'ten, kaliteden ve konfordan mı hoşlanıyorsunuz? Tatilde geçirdiğiniz zamanı deniz, kum, güneşte değerlendirmenin yanı sıra farklı aktivitelerle renklendirerek özel anlara imza atmak mı amacınız? O zaman Cornelia De Luxe Resort tam size göre bir otel! ŞEHİR merkezine 30 km uzaklıkta, Antalya'nın en gözde tatil beldesi Belek'te yer alan Cornelia de Luxe Resort Otel, bayramda de luxe keyfi yaşamak isteyenler için ideal bir tatil alternatifi sunuyor. Üstelik bir de golf tutkunuysanız Cornelia'nın Nick Faldo imzalı golf sahasını ziyaret etmenizi mutlaka tavsiye ediyoruz.

Altın sarısı kumlardan oluşan enfes plajı, şelaleli ve jakuzili 5 yüzme havuzuyla Cornelia De Luxe Resort Otel, sizi her an suyla buluşturabilme özelliğine sahip. Aşırı sıcaklıkların azaldığı deniz suyunun hala beli bir ısının üzerinde olduğu Eylül'de mini bir bayram kaçamağıyla kışa daha zinde girebilir, şehrin stresi için bol bol güç toplayabilirsiniz.



Çocuklu ailelerin de rahatça tatilini geçirebileceği bu eşsiz mekan, çocuk havuzu ve mini club'ıyla küçüklerin de her türlü ihtiyacına karşılık veriyor. Onların da bu bayram doyasıya eğlenmesi için farklı aktiviteler ve animasyonlar hazırlayan Cornelia De Luxe, aile boyu mutluluğunuz için çabalıyor. Tüm odaları neredeyse deniz manzaralı olan Cornelia Otel, Türkiye bir ilk olan 'Göl Evleri'yle sizi şımartıyor. Etrafı havuzlarla çevrili, merdivenlerle havuza bağlanan Cornelia Göl Evleri hayallerinizden daha fazlasını size sunuyor. Geniş bir aileyseniz ve baş başa daha sakin bir tatil geçirmeyi planlıyorsanız ev konforundaki 'Göl Evleri' kaçırılmayacak bir fırsat.


Bayramda bol bol yemek yeme geleneği Cornelia'da bozulmuyor.
Cornelia'da yemek saati diye bir şey yok. Yerli ve yabancı içkilerin ikramının yanı sıra 24 saat boyunca her şey dahil uygulamasının mükemmel sunumundan yararlanabilirsiniz. Türkiye'nin en maharetli ustaları tarafından hazırlanan lezzetli yemekler, damak zevkiniz ne olursa olsun sizi memnun ediyor.

Üstelik, ucu bucağı görünmeyen açık büfede, onlarca meze, salata çeşitleri, tatlılar, diyet seçenekleri, gözleme, döner, kebap, çiğ köfte gibi bize özgü tatlar eğer kilo probleminiz varsa uzak durulması gereken bir nokta olarak görülüyor. Özel talepler için hazırlanmış 4 A la carte Restaurant'ta Türk mutfağı (Nazar Rest), Uzakdoğu mutfağı (Tai-Pen), deniz ürünleri ve Akdeniz mutfağı (Hedera) ve dünya mutfaklarından çeşitli örnekler sergilenen Florian Restuarant'ta hoşunuza gidebilecek her türlü yemeği bulabiliyorsunuz.




Tuana Spa'da güzelleşin, şehre pırıl pırıl dönün
Cornelia güzellik merkezi Tuana Spa; yoğun yaşam temposu içinde yorgun düşen cildinizi güçlendirmek, gizlenen güzelliğinizi açığa çıkarmak için deneyimli uzmanlarla, ileri bir teknolojiyle hizmet sunuyor. Hemen yanı başında yer alan sauna, Türk hamamı, fin hamamı ve jet duştan yararlanabilir, hekiminizden sağlık sorunlarınızla ilgili yardım alabilir, saç ve makyaj rötuşlarınız için kuaföre uğrayabilirsiniz...

Haydi Golfe!
Eğer bu kadar hareket ettikten sonra hala enerjiniz yerindeyse, hazır güneş ışınları da mevsim nedeniyle biraz daha yumuşamışken Türkiye'nin en iddialı golf sahasına sahip olan Cornelia Colf Club'te golf oynayın. Ya da; DLGA (David Ledbetter Golf Academy)'de uzman hocalar tarafından verilen derslere katılarak golf sporunu öğrenin! Antalya Belek'te 1450 dönüm üzerine kurulan Cornelia Golf Sahası dünyaca ünlü oyuncu Nick Faldo'nun imzasını taşıyor. Faldo'nun mimarlığını yaptığı saha; 27 çukurlu, uluslararası bir golf sahası olma özelliği ile beğeni topluyor.

Bayramın her akşamı farklı bir etkinliğe imza atacak olan Cornelia De Luxe Resort beklentilerinizin ötesinde bir bayram tatili sunuyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.