23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BAYRAMDA YURTDIŞI ALTERNATİFLERİ

Türkiye'nin lider turizm acentesi Etstur, birbirinden çekici 13 ayrı özel tur alternatifi

BAYRAMDA YURTDIŞI ALTERNATİFLERİ

24 Ağustos 2009 / 21:24

TURİZMİN SESİ


Etstur'un yurtdışı ramazan bayramı tur alternatileri

Benelüks Paris
Dört ülkenin en güzel şehirlerini bayramda gezmek fikri size cazip geliyorsa tercihiniz bu tur olmalı… 16 Eylül'de yola çıkıp, 7 gecelik unutulmaz bir tatile adım atabilirsiniz. 3 veya 4 yıldızlı otellerde Oda-Kahvaltı konaklayarak ve THY ile uçarak, 749 €'dan başlayan fiyatlara güzel bir bayram tatili geçirebilirsiniz.

Roma- Floransa- Venedik Turu
Bayramda romantizm ile tarihi bir arada yaşamak isteyen misafirler için ideal bir alternatif olan tur, 19 Eylül'de başlayacak. Türkçe rehberlik hizmeti, panoramik şehir turları ile Etstur seyahat sigortası dahil, 7 gece, 3 veya 4 yıldızlı otellerde oda kahvaltı konaklama ile Roma-Floransa- Venedik Turu 699 €'dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Malta Turu
Tarih, deniz ve doyumsuz eğlenceyi bir arada yaşamak isteyenler için ideal bir program olan Malta turu, 17 Eylül'de gerçekleştirilecek. Türkçe rehberlik hizmeti, panoramik şehir turları ile Etstur seyahat sigortası dahil, 4 gece, oda kahvaltı konaklamalı 4 ve 5 yıldızlı otel seçenekleri ile turlar, 539 €' dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Budapeşte-Viyana-Prag
Avrupa başkentlerinin en güzellerinden üçünü bu bayram gezmeye doyamayacaksınız. 16, 17, 18,19 ve 20 Eylül'de yola çıkacak turlar, Türkçe rehberlik hizmeti, panoramik şehir turları ile Etstur seyahat sigortası dahil, 7 gece, 3, 4 ve 5 yıldızlı otel seçenekli, oda kahvaltı konaklamalı 579 €'dan başlayan rakamlarla gerçekleştirilecek.

İtalya'nın Bodrum'u, Rimini'yi Keşfedin
Bu bayram çok özel bir tur gerçekleşecek. Sadece bayrama özel olarak yapılacak turla, İtalya'nın Bodrum'u Rimini'yi, 19 Eylül'de keşfe çıkabilirsiniz. Alan-otel-alan transferleri ile Etstur seyahat sigortası dahil, 3 gecelik tur, 4 yıldızlı otelde tam pansiyon konaklamalı 499 €'dan başlayan fiyatlarla düzenleniyor.

Avrupa'nın Yükselen Yıldızı Dubrovnik'te Bayramı Kutlayın
Bayramda çok uzak bir yere gitmeyelim diyenleri, yanı başımızda mükemmel bir fırsat bekliyor; Dubrovnik… 19 Eylül 'de iki saatlik bir uçuşla yola çıkacak turda, Türkçe rehberlik hizmeti, panoramik şehir turları ile Etstur seyahat sigortası da fiyata dahil... 4 gece, oda kahvaltı konaklamalı, 3, 4 ve 5 yıldızlı otellerde konaklama alternatifi sunan turun fiyatı 499 €'dan başlıyor.

Yunan Adaları Turu
Kuşadası'ndan 19 Eylül'de yola çıkacak tur, Patmos, Girit, Santorini, Pire, Mikanos'u gezip tekrar başlangıç noktasına dönecek. Üç gecelik rehberli turda, 369 €'dan başlayan fiyatlarla yerinizi alabilirsiniz.

Uzakdoğu'nun Gizemi Bu Turda Saklı: Çin
Dünyanın en kadim medeniyetlerinden biri olan Çin'i bayramda keşfetmeye ne dersiniz? Yedi gece sürecek Çin turu, 15 Eylül'de hareket edecek. 4 ya da 5 yıldızlı otelde, tam pansiyon konaklama, gezi turları, alan-otel-alan transferleri ile Etstur seyahat sigortası dahil, 1.279 €'dan başlayan fiyatlarla sağlanıyor.

Bangkok-Phuket Turu
Hem Uzakdoğu felsefesini, kültürünü kısa da bir süre de olsa yaşamak hem de Uzakdoğu'nun birbirinden güzel tatil cennetlerinden biri olan Phuket'te denizin, güneşin ve kumun keyfini çıkarmak isteyenler için en doğru seçim olacak turlar, 14 ve 16 Eylül' de yola çıkıyor. Türkçe rehberlik hizmeti, alan-otel-alan transferleri ile Etstur seyahat sigortası dahil, 6 veya 7 gece 1. sınıf otellerde oda kahvaltı konaklama 1.269 €'dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Bangkok-Pattaya Turu
14 ve 18 Eylül'de yola çıkacak tur, Türkçe rehberlik hizmeti, alan-otel-alan transferleri ile Etstur seyahat sigortası dahil, 1. sınıf otellerde oda kahvaltı konaklama 869 €'dan başlayan fiyatlarla gerçekleşecek.

Bayramın Keyfi Barcelona'da Çıkar
İspanya'nın en gözde şehri Barcelona, bu bayramda tatil rotanız olabilir. 19 Eylül'de yola çıkarak, Barcelona'da 3 gece konaklayabilirsiniz. Türkçe rehberlik hizmeti, alan-otel-alan ve şehirler arası otobüs ile transferler ve Etstur seyahat sigortası dahil, 3 yıldızlı otelde oda kahvaltı konaklama 529 €'dan başlayan fiyatlarla sağlanıyor.

Emevilerin Mirası Endülüs'ü bayramda tanıyın
Bayramın en özel turlarından biri de 20 Eylül'de Endülüs'e düzenlenecek. Iberia Havayolları ile 5 gece düzenlenecek turla, Cordoba Camisi'ni gezebilir, El Hamra Sarayı'nın detaylarını inceleyebilirsiniz. 869 Euro'dan başlayan fiyatlarla sunulan tura, 3 ve 4 yıldızlı otellerde oda-kahvaltı konaklama, havalimanı vergileri, Etstur seyahat ve sağlık sigortası da dahil…

Sharm El Sheikh Turu
Amacınız bu bayram denize girmekse, tercihiniz bu tur olmalı… Mercanlar içinde dalıp tarihin keyfini çıkarmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Kızıldeniz bütün cazibesi ile sizi bekliyor. 18 Eylül'de yola çıkacak tur, Türkçe rehberlik hizmeti ile Etstur seyahat sigortası dahil, 4 gece 3 ve 4 ve 5 yıldızlı otel seçenekleri ile 489 €'dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.