22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

BAYRAMI CALİSTA’DA YAŞAYIN

Lükste sınır tanımayan Calista Luxury Resort müşterilerine doyumsuz bir tatil yaşatmak için her sezon hizmetlerine yeni bir lüks katıyor

BAYRAMI CALİSTA’DA YAŞAYIN

10 Kasım 2009 / 17:24

TURİZMİN SESİ


Yazın kavurucu ve bunaltıcı sıcaklarını ardımızda bıraktığımız şu günlerde en güzel Kurban Bayramı alternatifleri arasında yer alan Antalya'nın lüks ve konforlu oteli Calista Luxury Resort en ideal tatil seçenekleri arasında yer alıyor. A class müşteriye hizmet veren Calista Luxury Resort'te bayram süresince canlı müzik gurupları, DJ programları, turnuvalar, yarışmalar, dans gurupları, partiler ve birbirinden eğlenceli gece showları tatil severleri bekliyor. Ayrıca swarovski taşlı duvar kâğıtları, 24 ayar altın muslukları ve gecelik fiyatı sezona göre 15 bin ile 25 bin dolar arasında değişen VIP Villa Leo bugüne kadar pek çok ünlü zengini ağırladı.

Lükste sınır tanımayan Calista Luxury Resort müşterilerine doyumsuz bir tatil yaşatmak için her sezon hizmetlerine yeni bir lüks katıyor… Ayrıca ailece yapılacak en doğru tatil programının tek adresi olan Calista Cuxury Resort'ta 0 – 17 yaş çocuklara hitap eden Calimero Çocuk Kulübü size ve çocuğunuza bayramda da bir çok ayrıcalığı bir arada sunuyor.
Ayrıcalıklı hissedeceksiniz…

A class müşteriye hizmet veren Calista Luxury Resort'ta, misafirlerin tatillerini en iyi şekilde geçirmeleri için her ayrıntı düşünülmüş... Standartların oldukça yüksek olduğu otelde Calista'ya özgün “A'la carte All Inclusive” sistemiyle hizmet sunuluyor. Calista'daki A'la Carte All Inclusive sistemi; dünyada şu ana kadar uygulanan tüm inclusive konseptler incelenerek klasikleşen servislerin dışında bir alternatif olarak karşınıza çıkıyor. Zira, hizmet misafirlerin talebi beklenmeksizin sunuluyor. Koşulsuz misafir memnuniyetini sağlayan servis anlayışını benimseyen bu konsept, dünyada ilk kez Calista'da uygulanıyor.Açık büfelerin önünde elinizde tabakla sıra bekleme derdi yok… Siz masalarınızda sipariş veriyorsunuz, garsonlar getiriyor. Otelin içinde bulunan ve tüm dünya mutfaklarını barındıran 9 ayrı A'la Carte restoranda, dünya mutfaklarındaki lezzetler orjinal tatları ve prezantasyonlarıyla servis ediliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.